Problemy z odpalaniem!

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
pikus-p3
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 46
Rejestracja: pt sty 12, 2007 22:25
Lokalizacja: Brodnica
Kontakt:

Problemy z odpalaniem!

Post autor: pikus-p3 » czw mar 19, 2009 20:11

Problem jest następujący. Podczas odpalania auta gdy jeszcze pompka pompuje paliwo można odpalić(nie zawsze), a gdy przestanie pompować to raczej już nie. Problem pojawia się nie zawsze. Na zimnym jak i na ciepłym silniku. Podobno to jest coś z regulatorem ciśnienia, że niby nie trzyma ciśnienia paliwa i wtedy nie zapala.
Proszę o jakieś sugestie co i jak robić.
Ostatnio zmieniony czw mar 19, 2009 20:26 przez pikus-p3, łącznie zmieniany 1 raz.


Moja Trójeczka ------------> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2272433#2272433 <-------------

Awatar użytkownika
stonefree
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Posty: 4044
Rejestracja: wt lut 15, 2005 19:39
Lokalizacja: WO
Kontakt:

Post autor: stonefree » pt mar 20, 2009 00:18

Odpalać od razu. To nie diesel :grin:



Awatar użytkownika
pikus-p3
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 46
Rejestracja: pt sty 12, 2007 22:25
Lokalizacja: Brodnica
Kontakt:

Post autor: pikus-p3 » pt mar 20, 2009 23:48

dziekuje wszystkim za pomoc!!!


Moja Trójeczka ------------> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2272433#2272433 <-------------

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości