[MK II] Jak to zrobic??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.

http://www.blauertacho.de/doc/vw/Jetta2 ... tecker.htm
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
Ktulu
Faktem jest...
to zakrawa na wyższą szkołe jazdy... Trzeba by jakiegoś elektronika zapytać. Spróbuje sie coś dowiedzieć... Jak coś bede wiedizał to dam cyne.
Wuzel pisze:Nie chodzi o zmiane poswietlenia - tylko o odrocenie wyswietlania w zegarze (negatyw).Ktulu pisze:Odnośnie zegara to widziałem gdzieś na stronie (wprawdzie niemieckiej) foto porade jak zmieniać kolor zegara... Niestety nie pamietam adresu ale jak znajde to podeśle.
-
Ktulu
A trudno ta folie zdjac ?? i jak ja pozniej przykleic ??Ktulu pisze:HA! Wiem jak to zrobićwystarczy naprawde faktycznie odwrócić folie naklejoną na wyświetlacz... SERIO! to działa sprawdzone przed chwilą.
Tam wyżej Dioda83 rzucił coś takiego i to jest prawda tyle ze nie od dołu tylko z góry.
Kurcze przydalaby sie jakas fotopotarada
Pozdrawiam
-
Ktulu
Zamierzam coś takiego robić u siebie wiec postaram sie zmącić jakąś foto porade.
Czy trudno ją odkleić? Otórz nie ale trzeba ją delikatnie oderwać coby nie uszkodzić. Nie wiem jeszcze jak, co i czym, bo próbe przeprowadziłem na służbowym kalkulatorze
DZIAŁA
ale folia sie slizga, trzeba bedzie urzyć jakiegoś kleju czy cóś... Ale prostota tego wręcz mnie zaskoczyła... A co do kierunków to nie wiem jak to wykonać...
Wuzel pisze:A trudno ta folie zdjac ?? i jak ja pozniej przykleic ??Ktulu pisze:HA! Wiem jak to zrobićwystarczy naprawde faktycznie odwrócić folie naklejoną na wyświetlacz... SERIO! to działa sprawdzone przed chwilą.
Tam wyżej Dioda83 rzucił coś takiego i to jest prawda tyle ze nie od dołu tylko z góry.
Kurcze przydalaby sie jakas fotopotarada
Pozdrawiam
-
Ktulu
CO do kolorku wskazowek to wydaje mi sie ze mam podobne (podswietlenie na szybkiego robilem
) co do kierunkow hmmm ja bym to zrobil metoda lopatlogiczna (pewnie mozna latwiej) z przekaznika wychodza sygnaly na lewy i prawy kierunek wiec nalezalo by sie podpiac na liczniki pod te wyjscia z przekaznika i juz bedzie mrygac raz lewa duiodka raz prawa