moze da sie jakos dorobic ..... mam stara linke ktora jest ponaciaganai poszczerbiona
Linka do szyby elektrycznej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Linka do szyby elektrycznej
Skad wziasc taka linke ?? w serwisie vw tylko caly mechanizm sprzedaja...
moze da sie jakos dorobic ..... mam stara linke ktora jest ponaciaganai poszczerbiona
Ostatnio zmieniony pt mar 30, 2007 11:41 przez ruseq, łącznie zmieniany 1 raz.
bylbym baaardzo wdziecznybryszard pisze:U mnie była pęknięta linka a mechanizm kosztował ok 200zł ale są warsztaty gdzie nawijają od nowa taką linkę i koszt jest ok 50zł za nową linkę i zanitowanie jak trzeba do dzisiaj chodzi.Oddałem to do sklepu i gość za dwa dni mi przywiózł dam ci tel na gg
bryszard pisze:Nie wiem czemu ale juz 3 razy puszczałem ten nr na gg i na emaila nie wiem czemu do ciebie nie doszedł daje go jeszcze raz 326431589 prosic sławka to jest sklep moto ale on zawozi to gdzies tam i za dwa dni miałem ok.Pozdrawiam
czemu ten numer nie dziala?? co to jest za numer tel?? bo mi mowi, ze nie ma takiego, a tez potrzebuje linke do mechanizmu podnoszenia szyb. pilnie! z gory dzieki. pozdrawiam