poraz kolejny mam problem a dokladnie zaczelo sie od tego ze zmienialem kola na zimowki i urwalem szpilke (pomogl mi przy wyjeci post kolegi z forum dzienki
 ) nastepnie chuczaly mi lozyska z tylu to pomyslalem ze je wymienie w lewym kole wszystko poszlo bez najmniejszego problemu gorzej bylo z drugim ... problemem okazalo sie to ze benben nie chcial zejsc z szczenek po kilku chilach proby udalo sie do kosztem odczepienia gornych mocowan bebna poskladalem wszystko i ... tu mam problem auto zaczelo mi dziwnie chamowac znaczy sie wczesniej pedal inaczej dziala teraz musze wciskac go glebiej zeby zachamowac i tu pytanie ktoren to wogle jest zbiorniczek od plynu hamulcowego ten ktory jest blizej silnika czy ten ktory jest przy blotniku bo w obydwu brakuje mi plynu czy jak doleje bede musial odpowietrzac hamulce prosze o pomoc
 ) nastepnie chuczaly mi lozyska z tylu to pomyslalem ze je wymienie w lewym kole wszystko poszlo bez najmniejszego problemu gorzej bylo z drugim ... problemem okazalo sie to ze benben nie chcial zejsc z szczenek po kilku chilach proby udalo sie do kosztem odczepienia gornych mocowan bebna poskladalem wszystko i ... tu mam problem auto zaczelo mi dziwnie chamowac znaczy sie wczesniej pedal inaczej dziala teraz musze wciskac go glebiej zeby zachamowac i tu pytanie ktoren to wogle jest zbiorniczek od plynu hamulcowego ten ktory jest blizej silnika czy ten ktory jest przy blotniku bo w obydwu brakuje mi plynu czy jak doleje bede musial odpowietrzac hamulce prosze o pomoc z gory dzinki za wszystkie odpowiedzi
pozdrawiam
aha i czy ma ktos moze jakis graficzny opis szczek w golfie dwojeczce jakby ktos mial cos takiego to bylbym bardzo wdzieczny