ETKA online!!! I katalog części INTERCARS
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak masz pliki o nazwie np: upVA430D.exe to:
-VA oznacza że to jest do Etki vw audi
-430 to numer updatu
-D to język
Ja mam same updaty do niemieckich wersji. Przy pomocy tego pliku co dałem to poradziłem sobie z wgrywaniem ich w 10 minut. Po zrobieniu tych zmian w plikach ini trzeba wejść do Etki, do narzędzi, INIeditor i w updatekonfiguration ustawić skąd pobierać updaty. Ustawić jako LAN i do adresu wpisać ścieżkę do tych plików.
-VA oznacza że to jest do Etki vw audi
-430 to numer updatu
-D to język
Ja mam same updaty do niemieckich wersji. Przy pomocy tego pliku co dałem to poradziłem sobie z wgrywaniem ich w 10 minut. Po zrobieniu tych zmian w plikach ini trzeba wejść do Etki, do narzędzi, INIeditor i w updatekonfiguration ustawić skąd pobierać updaty. Ustawić jako LAN i do adresu wpisać ścieżkę do tych plików.
-
ripper
mozna przesterowac monitor zeby oblugiwal troche wieksze rozdzielczosci ale radze to zrobic przy pomocy kogos kto przynajmniej troche sie na tym zna link do opisu http://www.overclockers.pl/txt.php?id=monitorpanowie a co z ozdzielczoscia 1280/1024? Moj monitor max 1024/768 :/ chyb ni epowalcze z etka. Mozna to jakosc obejsc czy nowy monitor?
robicie to na wlasne ryzyko