Jak spuścic benzyne z diesla
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak spuścic benzyne z diesla
Witam mam problem przypadkowo wlałem 10 litrów benzyny do diesla w baku było pawie pusto nie wiem w  jaki sposób mam wylać to paliwo

Wytłumaczeniem dla Ciebie może być pogoda..... która jest do d......dydo12 pisze:sam nie wiem co mi odbiło ze złapałem Pb całe życie leje ropę do zbiornika a tu taką gape strzelić

NetKredyty.pl - Notowania giełdowe, kursy walut, kredyty, konta osobiste i firmowe.
Mnóstwo Gier na Wii i masa filmów.. ZAPRASZAM!
- 
				Damian3942
- Gadatliwa bestia 
- Auto: Passat b5 fl 2003r Kombi
- Silnik: AZM
Przecież zdaży się. Pomylić mogą się pistolety jak komuś się spieszy albo ma dwa auta na różne paliwa (do benzyny pistolet ON nie wejdzie a na odwrót już tak)  dobrze podobno jest wlać trochę mixola czy jak sie to tam pisze dla lepszego smarowania
 dobrze podobno jest wlać trochę mixola czy jak sie to tam pisze dla lepszego smarowania  jak się jeździ na mix-ie
 jak się jeździ na mix-ie 

dobrze podobno jest wlać trochę mixola czy jak sie to tam pisze dla lepszego smarowania
 dobrze podobno jest wlać trochę mixola czy jak sie to tam pisze dla lepszego smarowania  jak się jeździ na mix-ie
 jak się jeździ na mix-ie 
					Ostatnio zmieniony pn mar 01, 2010 12:48 przez Damian3942, łącznie zmieniany 1 raz.

passat b5 115KM AZM 2003r