Luzy na polosi, trzesie kierownica
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Luzy na polosi, trzesie kierownica
Witam wszystkich ,byłem wczesniej zarejestrowany na forum jednakze pogubiłem wszystkie dane:P
W moim golfiku zaczeło trzesc kierownica po przekroczeniu "stowki".Podlewarowałem gada i:
-luzow na drazkach nie ma
-kola prosciutkie,wywazone
-znaczny luz wzdłuzny na lewej polosi
Czy ten luzik kwalifikuje przegub wewnetrzny do wymiany??
pozdrawiam

W moim golfiku zaczeło trzesc kierownica po przekroczeniu "stowki".Podlewarowałem gada i:
-luzow na drazkach nie ma
-kola prosciutkie,wywazone
-znaczny luz wzdłuzny na lewej polosi
Czy ten luzik kwalifikuje przegub wewnetrzny do wymiany??
pozdrawiam
					Ostatnio zmieniony pt cze 22, 2007 23:21 przez rafałk, łącznie zmieniany 1 raz.

samemu   cięzko  musisz mie c  solidna brechę tzn( łom) !! i  satbilnie  podparte  auto  nie  na  l;ewrku  ale   na  koziołkach.  a  nie lepiej  dac   faciowi na piwo  i niech  przeleci  go na  trzepakach chociaz  powiem   ci ze  pewnych  spraw  trzepaki  nie  wykryja (  mam  podobny  wręcz  taki sam  objaw jak  ty   ale  jestem  w tej  sytuacjii  lepszy   od  ciebie  ze  już od jakiedgoś  czasu  nosze  się  zamiarem całkowitego remontu  zawieszenia    wszystko  wszystko  (gumy - sworznie  - amortyzatory )  opony  mam  nówki  wiec  je  wykluczam
  od  ciebie  ze  już od jakiedgoś  czasu  nosze  się  zamiarem całkowitego remontu  zawieszenia    wszystko  wszystko  (gumy - sworznie  - amortyzatory )  opony  mam  nówki  wiec  je  wykluczam

od  ciebie  ze  już od jakiedgoś  czasu  nosze  się  zamiarem całkowitego remontu  zawieszenia    wszystko  wszystko  (gumy - sworznie  - amortyzatory )  opony  mam  nówki  wiec  je  wykluczam
					Ostatnio zmieniony pt cze 22, 2007 21:24 przez dziejo, łącznie zmieniany 2 razy.

- Paweł Marek
- V.I.P.