Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
 moj silnik (1.4 16v) tez wymaga podobnej naprawy i jesli mozesz to napisz jaki koszt cie wyniosl za to wszystko
 moj silnik (1.4 16v) tez wymaga podobnej naprawy i jesli mozesz to napisz jaki koszt cie wyniosl za to wszystko

no to sie trochę zmartwiłemttommy70 pisze:Niestety one nie są trwałe.
 własnie niedawno nab yłem takiego golfiacza dla żonki. Niby fajnie się przyjechało. Na początku po odpaleniu byly jakieś dziwne stuki jakby popychacze ale po przejechaniu 300 km ładnie wszystko ucuchło i nawet dziś po 3 dniach postoju po odpaleniu też było cicho.
 własnie niedawno nab yłem takiego golfiacza dla żonki. Niby fajnie się przyjechało. Na początku po odpaleniu byly jakieś dziwne stuki jakby popychacze ale po przejechaniu 300 km ładnie wszystko ucuchło i nawet dziś po 3 dniach postoju po odpaleniu też było cicho. 
To to ja wiem żüe jak się dba tak się maFafik258 pisze:Bez przesady, jak dbasz tak masz
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=95&t=450170
 ale jak wiadamo, że częstą największą wadą samochodu jest jego poprzedni właściciel, a przebiegł ładny.
 ale jak wiadamo, że częstą największą wadą samochodu jest jego poprzedni właściciel, a przebiegł ładny. . Jak dbasz to jezdzi
 . Jak dbasz to jezdzi  
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości