Witam ponownie. Byłem dzisiaj podpiąć go pod VAG-a i wyskoczył mi jeden błąd mianowicie " 65535 uszkodzony moduł sterujący "
Szukałem w necie odpowiedzi na ten błąd,ale nie znalazłem nic co by mi pomogło
Co oznacza ten błąd który w tym silniku to moduł sterujący?? Co ewentualnie mam wymienić?
1.6abu problem z silnikiem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
Moduł sterujący masz w podszybiu po prawej stronie. Zdejmujesz czarne plastiki z pod szyby i będziesz miał do niego dostęp.
- KoguT
- I am the Stig
- Auto: VW Golf MK4 Cabrio
- Silnik: ABF
- Kontakt:
Kolego stefan666, posty się edytuje a nie pisze jeden pod drugim, to po pierwsze.
A po drugie. Jeszcze jeden post typu: "nikt nie wie?", "to nikt nie pomoże?" i poleci ostrzeżenie a temat wyląduje w koszu.
Jeśli nikt nie pisze to myśląc logicznie, każdy użytkownik czytający temat nie wie (chyba że zdarzy się wiedzący ale tak bardzo leniwy że nie będzie się mu chciało klepać w klawiaturę ).
A po drugie. Jeszcze jeden post typu: "nikt nie wie?", "to nikt nie pomoże?" i poleci ostrzeżenie a temat wyląduje w koszu.
Jeśli nikt nie pisze to myśląc logicznie, każdy użytkownik czytający temat nie wie (chyba że zdarzy się wiedzący ale tak bardzo leniwy że nie będzie się mu chciało klepać w klawiaturę ).
Re: 1.6abu problem z silnikiem
W takim razie po co stworzyliście to forum?? Dla picu?? A może macie zasadę nie dzielić się wiedzą z innymi użytkownikami??KoguT pisze:Kolego stefan666, posty się edytuje a nie pisze jeden pod drugim, to po pierwsze.