Gasnie jak jest mokro.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Gasnie jak jest mokro.
Wymień kopułkę i palec. Jak dalej bedzie lipa to sprawdź sonde. Pokazuje jakieś błędy po podłączeniu pod kompa?
Gasnie jak jest mokro.
Przed wczoraj jak przeczyściłem tą kopułke i palec to tylko raz mi zgasł jak w jechałęm w kałuże ale po chwili odpalił także wydaje mi sie ze to wina kopułki i paluch, dzisiaj kupie kopułke i palucha takze zobaczymy jak to będzie i wydaje mi sie ze to właśnie jest przyczyną. Bede informował co i jak dalej...Ale wielkie dzięki za pomoc Chłopaki.
Gasnie jak jest mokro.
Dzisiaj kupiłem nową kopułke. A tu porównanie stara i nowa na razie pojezdziłem po kałużach i jest wszystko ok zobaczymy co bedzie jutro.
Re: Gasnie jak jest mokro.
mirek87 pisze:tańsze właśnie nie wiadomo ile pożyją. Lepiej kupić raz i mieć spokój
Dokładnie jak kolega mówi.
Gasnie jak jest mokro.
czyli kopułka, palec do wymiany, kable nie zaszkodzi. do kabli dostaniesz 5 kabel od cewki do aparatu.jest jeszcze opcja z cewką, ale jeśli było ok po czyszczeniu to raczej to.Tomek92 pisze:Dzisiaj sprawdzałem i zadna choinka sie nie robi. A te przewody to wszystki do wymianu od swiec? A ten aparat zapłonowy to jest w środku tak jakby wilgotny i te 4 ząbki co są były swego czasu zasniedziałe jak przeczyściłem jakiś czas był ok ale teraz znowu to samo:( chyba jednak czeka mnie wymiana przewodów i aparatu zapłonowego.
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=79588
Gasnie jak jest mokro.
Wczoraj wymieniłem tylko kopułke i palec pojezdziłem po kałużach dzisiaj przed chwilą też wróciłem do domu po niezłych kałużach i nie zgasł także chyba bedzie dobrze ten paluch był troche przyjarany wiec to moze to. A kable wymienie w najbliższym czasie narazie nie mam $$.
Re: Gasnie jak jest mokro.
Tomek92 pisze:Wczoraj wymieniłem tylko kopułke i palec pojezdziłem po kałużach dzisiaj przed chwilą też wróciłem do domu po niezłych kałużach i nie zgasł także chyba bedzie dobrze ten paluch był troche przyjarany wiec to moze to. A kable wymienie w najbliższym czasie narazie nie mam $$.
To dozbieraj sobie i kup np. Beru. Nie oszczędzaj a bedziesz zadowolony.