Mk3 2.0 gti ABE Problem z silnikiem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Na wstępie chciałbym się przywitać!!! Jestem tu nowy! Mianowicie moj problem polega na tym iż moj golf wczoraj odpalił normalnie na benzynie zagrzał sie i pojechałem po chwili przelączyłem na gaz i po chwili zgasł... Myslałem ze brakło benzyny zalałem i juz nie odpalił. Ciagałem go ze 30 min na lince i nic. Sprawdziłem bezpieczniki spalił sie bezpiecznik 15(sterownik silnika założyłem nowy. i znowu auto nie chce zapalić. Odstał jakies 2 godz zapalił chodził jakies 5 min i zgasł i znowu nie odpala i dodatkowo zalewa świece... silnik 2.0 115km gti abe
- Paweł Marek
- V.I.P.
Piotrek21GTI, podaj dobrze typ silnika, jest temat na forum z fotkami, oznaczenie jest też na wlepce w bagażniku, np 2E, ADY, AGG, a nie to co podałeś z tabliczki znamionowej. Sprawdziłeś czy iskra jest czy zanika kiedy silnik gaśnie?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz