Witam.
Chciałbym ponowić swój temat który umieściłem w dziale mechanika ale mi nikt za bardzo to nie chciał pomóc:/ Może tutaj ktoś pomoże:-)
A więc tak. tydzień temu wymieniłem uszczelkę pod klawiaturą bo trochę ciekła. Po poskładaniu wszsytkiego do kupy zaczeły mi delikatnie obroty falować. Najpierw zrobiłem adaptację przepustnicy i to nic nie dało wymieniłem czujnik od temperatury cieczy bo nie pokazywał na komputerze temperatury, a na kompie wyskoczył tylko błąd przepływomierza który skasowaliśmy i już się nie pokazał.
Nie wiem co dalej z tym robić. Może ma ktoś jakieś pomysły??????
Dodam że silnik faluje tylko na biegu jałowym i gdy silnik jest ciepły. Pali normalnie i moc tak jak powinien mieć:-)
Powiem jeszcze że obroty faluja w góre nie w dół. Będę musiał zamieścić filmik z tym:)
I proszę o pomoc:)
Pozdrawiam:)
Golf 3 VR6 Uszczelka pod klawiaturą
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
Golf 3 VR6 Uszczelka pod klawiaturą
wojti09, uświadom sobie że jesli nikt z przeglądających akurat forum niema pomysłu co poradzić to nie odpowiada i to jest normalne. A po drugie udzielenie pomocy na form jest nieobowiązkowe tylko dobrowolne. Zamykam.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.