PILNE!! Czy roznily sie przkladnie w Mk3 Golfie??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- seba198666
- Gadatliwa bestia
jak założysz nadkola bedzie dobrze i wymien mokry stozek. zeby na stozku dobrze chodził, stozek musi być zamkniety w obudowie zeby nie miał jak łapać gorącego powietrza z silnika
Ostatnio zmieniony pt sty 14, 2011 21:52 przez seba198666, łącznie zmieniany 1 raz.
seba
Re: PILNE!! Czy roznily sie przkladnie w Mk3 Golfie??
seba198666 pisze:jak założysz nadkola bedzie dobrze
dzieki Ci serdeczne za cierpliwosc do mnie:D jutro zaloze nadkola wymienie stozek i bedzie cacus
jak mam go zamknac w tej puszce seryjnej??seba198666 pisze:jak założysz nadkola bedzie dobrze i wymien mokry stozek. zeby na stozku dobrze chodził, stozek musi być zamkniety w obudowie zeby nie miał jak łapać gorącego powietrza z silnika
- seba198666
- Gadatliwa bestia
seba198666 pisze: zeby na stozku dobrze chodził, stozek musi być zamkniety w obudowie zeby nie miał jak łapać gorącego powietrza z silnika
seba
przeciez on sie tam nie zmiesci...seba198666 pisze:seba198666 pisze: zeby na stozku dobrze chodził, stozek musi być zamkniety w obudowie zeby nie miał jak łapać gorącego powietrza z silnika
- seba198666
- Gadatliwa bestia
do stożka są specjalne puszki(obudowy) w jego kształcie na allegro poszukaj sa bo widziałem. bo tak to on nic nie daje a wrecz szkodzi bo ciągnie gorące powietrze w kórym jest mniej tlenu i mieszanka sie słabiej w cylindrze spala
seba
Zalozylem nadkola plastikowe zakonserwowalem wszystko od spodu i wymienilem stozek,ta puszke z filtra wyczyscilem i jest super zero wody dzieki za pomoc w poniedzialek przekladnie wymieniam...