PILNE!! Czy roznily sie przkladnie w Mk3 Golfie??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- seba198666
- Gadatliwa bestia
trw . ale zobacz srube do regulacji luzu jaka jest
seba
Re: PILNE!! Czy roznily sie przkladnie w Mk3 Golfie??
nie wiem gdzie ona tam jest ale widac ze trw taka okragla nie taka chropowata jak ZF a powuedzcie mi co z ta puszka na filtr zrobic?? bo tam pelno wody i blota w tym mam;/seba198666 pisze:trw . ale zobacz srube do regulacji luzu jaka jest
Uploaded with ImageShack.us
- seba198666
- Gadatliwa bestia
Ostatnio zmieniony pt sty 14, 2011 21:25 przez seba198666, łącznie zmieniany 1 raz.
seba
no gladka nie zadne chropowate przetloczenia...a co z ta puszka na f poweitrza zrobic?
- seba198666
- Gadatliwa bestia
a skąd ty masz tam wode. przeciez pod maska jest sucho pod alternatorem na dole tez cos jest. to woda czy olej. masz osłone pod silnikiem
Ostatnio zmieniony pt sty 14, 2011 21:30 przez seba198666, łącznie zmieniany 1 raz.
seba
seba198666 pisze:a skąd ty masz tam wode. przeciez pod maska jest sucho
przez nadkole wlatuje bo nie ma nadkoli plastikowych,napewno to woda napewno bo ta puszka z filtra wchodzi w nadkola a tam nie mam oslony i tam chyba leci...
- seba198666
- Gadatliwa bestia
to musisz kupić nadkola i założyć.stożek to lepiej wymien bo mokry nie przepuszcza tyle powietrza. jak ci silnik złapie wody to wiesz co bedzie...... pojedziesz w deszcz złapie ci przez filtr wode i bum pokrzywi ci zawory i korbowody i bedziesz kupował drugi silnik
seba
no nadkola mam ale tez masz tak wyciete w nadkolu?? nadkola juz mam i jutro zakladam...a ta puszke wyje****??seba198666 pisze:to musisz kupić nadkola i założyć.stożek to lepiej wymien bo mokry nie przepuszcza tyle powietrza. jak ci silnik złapie wody to wiesz co bedzie...... pojedziesz w deszcz złapie ci przez filtr wode i bum pokrzywi ci zawory i korbowody i bedziesz kupował drugi silnik
- seba198666
- Gadatliwa bestia
kuzyn tak miał latem w te deszcze w krakowie. jechał szybko z pracy złapało wody i trzylitrowy diesel bmw w idealnym stanie poszedł sie je....... musiał dać 3 tysiące za drugi silnik
seba
wiec nadkole plastikowe zakryje ta dziure po tej puszcze??puszke zostawic czy wyrzucic?? co zrobic zeby wody nie lapalo??jak to rozwiazac u mnie??seba198666 pisze:kuzyn tak miał latem w te deszcze w krakowie. jechał szybko z pracy złapało wody i trzylitrowy diesel bmw w idealnym stanie poszedł sie je....... musiał dać 3 tysiące za drugi silnik
- seba198666
- Gadatliwa bestia
nie jesli bedą nadkola nic sie nie bedzie lało. ona tam wchodzi w nadkole zeby łapało zimne powietrze. jak wywalisz i bedzie ci ciągneło z pod maski gorące powietrze to bedzie słabo chodził szczególnie latemseba198666 pisze:.a ta puszke wyje***
seba
czyli powiedz co teraz zrobic??bo mam nadkola i jutro zakladam wiec??seba198666 pisze:nie jesli bedą nadkola nic sie nie bedzie lało. ona tam wchodzi w nadkole zeby łapało zimne powietrze. jak wywalisz i bedzie ci ciągneło z pod maski gorące powietrze to bedzie słabo chodził szczególnie latemseba198666 pisze:.a ta puszke wyje***
- seba198666
- Gadatliwa bestia
wchodzi w nadkole ale gdy bedzie szczelne od kola nie bedzie sie miało jak lać. u mnie sa nadkola i pod maską mam sucho nawet w deszcz tylko u mnie w tdi jest tez oryginalna osłona pod silnik ale to nie ma znaczenia przy nadkolu
seba
seba198666 pisze:wchodzi w nadkole ale gdy bedzie szczelne od kola nie bedzie sie miało jak lać. u mnie sa nadkola i pod maską mam sucho nawet w deszcz tylko u mnie w tdi jest tez oryginalna osłona pod silnik ale to nie ma znaczenia przy nadkolu
czyli zalozyc nadkola plastikowe przednie i wymienic stozek??
Ostatnio zmieniony pt sty 14, 2011 21:49 przez German., łącznie zmieniany 1 raz.