Czasami gaśnie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Czasami gaśnie
Fura to golf II PN automat. Autko mi gaśnie jak skręcam w prawo... ale dzieje się tak jak jadę z prędkością około 30km/h i więcej, znaczy się jak auto się troche mocniej przechyli na zakręcie. Nie wiem czy to wina źle umocowanego filtra paliwa i łapie bąbel powietrza, czy np siatka w baku jest przytkana? Gaźnik wykluczam, bo jest w 100% sprawny aaaa zapomniałem dodać, jak w miejscu kręcę to nic się nie dzieje
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Czasami gaśnie
Moze nie lubi skrecac w prawo;)...byc moze warto by wymienic filtr paliwa...albo zajrzec do baku i zobaczyc jak wyglada owa siatka o ktorej wspominales...
Czasami gaśnie
no chyba zacznę jeździć tak by tylko w lewo kręcić, ma ktoś fotkę jak ma zamontowany filtr paliwa w komorze silnikowej, bo ja mam niby oryginalnie tak było, ale jest pochylony o około 45 do 50 stopni, no nic, będę rzeźbił, myślałem, że ktoś się spotkał z takim nietypowym objawem. Jak ogarnę temat to się pochwalę co i jak a może to być wina odstojnika paliwa? da się go jakoś sprawdzić.. i jak mogę sprawdzić wydajność pompki paliwowej?