dolny waz chlodnicy.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
dolny waz chlodnicy.
Witam, posiadam mk2 1.6 benzyne, 1,5 miecha temu wymienilem dolny waz chlodnicy, wczoraj po dlugiej trasie wrocilem stalem przy aucie jeszcze z pol h i wszystko bylo ok wrocilem do domu nagle dzwoni kumpel i mowi ze mam plame pod autem, poszedlem zobacyzc i okazalo sie ze nowy waz cieknie w tym samym miejscu co stary , mniej wiecej na laczeniu z chlodnica, jaki moze byc tego powod ?po minimalnym odkreceniu przestalo kapac aczkolwiek jak dam mu ostro popalic to waz robi sie w tym miejscu zapocony znowu, moze to miec jakies konsekwencje w przyszlosci jak tak zostawie? czy wymienic waz?
dolny waz chlodnicy.
A jaką opaską jest zamocowany wąż do króćca ?
Moje byłe mk2 :( viewtopic.php?f=87&t=451262" onclick="window.open(this.href);return false; - sprzedane
dolny waz chlodnicy.
jest to obejma slimakowa czy tam zaciskowa nie wiem jak to sie profesjonalnie nazywa
dolny waz chlodnicy.
może obejma ci przecina wąż jak zmieniałeś wąż zmieniłeś też opaskę ???
Masz ochotę zajrzyj i zostaw coś po sobie :)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=459809" onclick="window.open(this.href);return false;
kupie wzmocnienia zderzaków przód + tyl pod szeroki zdeś tylko ori wchodzi w grę
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=459809" onclick="window.open(this.href);return false;
kupie wzmocnienia zderzaków przód + tyl pod szeroki zdeś tylko ori wchodzi w grę
dolny waz chlodnicy.
Opaska ma byc zacisnieta na wezu w miejscu gdzie nachodzi waz na ten cycek od chlodnicy. Patrzales czy ten waz jest cieply ? Nie wywala ci wody przez zbiorniczek ?
dolny waz chlodnicy.
waz jest cieply, wody nie wywala, moze to byc jakis problem z glowica czy raczej nie?
dolny waz chlodnicy.
powiem CI tak ze przy normalniej jezdzie wskazowka wychodzi troszke za srodek po czym wraca i znowu wychodzi i tak caly czas