Jak ustawic głośniki 6/9 ??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jak ustawic głośniki 6/9 ??
Witam
dzis wyciolem w polce miejsce na glosniki.
Sa to elipsy 6" / 9".
Teraz mam mały problem glosniki sa 3 drozne i maja na goze 2 glosniczki jeden po srodku w osi glownej i drugi na boku ... teraz jak zamontowac te glosniki tak zeby te na bokach byly na zewnatrz tzn od strony bokow polki ( w strone szyb ) czy do wewnatrz tak zeby szly w do srodka polki ??
dzis wyciolem w polce miejsce na glosniki.
Sa to elipsy 6" / 9".
Teraz mam mały problem glosniki sa 3 drozne i maja na goze 2 glosniczki jeden po srodku w osi glownej i drugi na boku ... teraz jak zamontowac te glosniki tak zeby te na bokach byly na zewnatrz tzn od strony bokow polki ( w strone szyb ) czy do wewnatrz tak zeby szly w do srodka polki ??
---> Golf III 1.8 <---
wiem ze glosniki w polce to nie najlepszy pomysl ... jezeli chodzi o profesjonalne podejscie ... ale do moich potrzeb sa zupelnie wystarczajace ... nie potrzebuje super wypasu ... za glosniki dalem 169zl i graja naprawde ladnie jak na moj gust i mi wystarczaja ...
a o ustawienie sie pytam poniewaz w poprzednim samochodzi mialem glosnki oznaczone lewy prawy a te nie so oznaczone i nie pamietam jak tam wtedy szly tweterki na zew czy wew ...
a o ustawienie sie pytam poniewaz w poprzednim samochodzi mialem glosnki oznaczone lewy prawy a te nie so oznaczone i nie pamietam jak tam wtedy szly tweterki na zew czy wew ...
---> Golf III 1.8 <---
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Dobry sub gra a nie łupie a porządny zestaw przedni bardzo dobrze słychać z tyłu. Może nie słyszałeś jeszcze takiej kombinacji ...bialko1991 pisze:ditomek, tak sie sklada ze jak jest subwoofer, to slychac tylko łupanie, a tak coś tam słychac
Jassne. Ale poprawny jest jeden sposób i jak się doradza w dziale CA to wypada widzieć o czym się mówi ...Bruno77 pisze:jak ktoś chce to i tak zamontuje głośniki gdzie mu sie podoba
Pozdr .
:bylo: :bajer: