Witam
Jestem na kupnie radyjka tak do +/- 400 zł.
Zastanawiałem sie nad Blaupunktem Santa Cruz MP36 (http://www.allegro.pl/item180968087_naj ... 3_wma.html) , albo cos może z PIONEER'a by ktoś coś polecił ? W grę wchodzi tylko nowe.
Blaupunkt czy cos innego ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
do 400 zł - nie oszukujmy się będzie to sprzęt z dolnej półki ... więc chyba aż takiej różnicy nie ma między konkurentami ... ja osobiście preferuje firme pioneer - akurat z własnego doświadczenia mogę ci dodać że jej niskie modele mają bardzo mocny i dynamiczny Bass, bo wszystkie teraz są na MOSFECIE , 4x45 W , a ciągłej sin. wychodzi coś około 27 W - więc całkiem nieźle powinno wystarczyć jeśli nie planujesz SUBa.
Możesz się kierować poprostu upodobaniami własnymi - które radyjko Ci się spodoba - kup je
Różnice, sczegółowe - na które ma wpływ producent zaczynają się gdzieś od ponad 600 zł.
Kumpel ma akurat flagowy model Sonki jakiś rok temu... który kosztował coś około 2 000 zł i faktycznie - czystość i przestrzenność jest tam niesamowita - ale pod względem bassu wygrywa mój pioneerek z dolnej półki
Możesz się kierować poprostu upodobaniami własnymi - które radyjko Ci się spodoba - kup je
Różnice, sczegółowe - na które ma wpływ producent zaczynają się gdzieś od ponad 600 zł.
Kumpel ma akurat flagowy model Sonki jakiś rok temu... który kosztował coś około 2 000 zł i faktycznie - czystość i przestrzenność jest tam niesamowita - ale pod względem bassu wygrywa mój pioneerek z dolnej półki