Bardzo słabo świeci panel.
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Bardzo słabo świeci panel.
Witam koledzy. Jest to mój pierwszy problem w tym dziale. Więc posiadam radio
Pioneer KEH-P6800R Wszystko działa idealnie tylko bardzo słabo swieci wyświetlacz. Wszystkie przyciski swiecą dobrze, gośc mi powiedział ze mogła się po prostu folia wypalić. Czy to może być przyczyną ? I jak się zabrać do wymiany tego ?
Pioneer KEH-P6800R Wszystko działa idealnie tylko bardzo słabo swieci wyświetlacz. Wszystkie przyciski swiecą dobrze, gośc mi powiedział ze mogła się po prostu folia wypalić. Czy to może być przyczyną ? I jak się zabrać do wymiany tego ?
Wilk psa się nie boi, tylko nie lubi jego szczekania.
- marian
- Nowicjusz
- Kontakt:
W moim aucie tak było naciachane ze jak włączyłem radio to oświetlenie tylnej rejestracji się zapalało i podświetlenie licznika hehe
Wiec "piotr2" może mieć rację co do tego przewodu
Tylko jest jedno ale źle podłączony przewód będzie przyciemniał cale radio a nie tylko wyświetlacz :/ no chyba ze się mylę
Wiec "piotr2" może mieć rację co do tego przewodu
Tylko jest jedno ale źle podłączony przewód będzie przyciemniał cale radio a nie tylko wyświetlacz :/ no chyba ze się mylę
Jeśli komuś pomogłem proszę pamiętać o guziczku {pomógł} :D
- tomyart
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=169453773 tutaj tez ma uwalone podswietlenie wiec moze to jakas czesta wada tego modelu
PS poszukaj na elektrodzie tam jest troche na ten temat i widac ze to dosc czesty problem (walnieta folia)
PS poszukaj na elektrodzie tam jest troche na ten temat i widac ze to dosc czesty problem (walnieta folia)
Ostatnio zmieniony wt mar 20, 2007 20:29 przez tomyart, łącznie zmieniany 1 raz.