glosniki golf III, tyl

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

bertoner

glosniki golf III, tyl

Post autor: bertoner » wt mar 20, 2007 10:35

witam,

chce kobiecie zalozyc glosniki na tyl w Golfie III z 98 roku, ale nie widze miejsca na nie i nie wiem, czy w takim przypadku sa polozone przewody. Czy to mozliwe jest, czy ja jestem tak slepy..?

Awatar użytkownika
undertow
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: undertow » wt mar 20, 2007 10:52

Napisz co masz na myśli pisząc "tył"- półka?! (.. :roll:) czy tylne drzwi? ..poza tym nie rób dziewczynie na złość :bigok: szczególnie elipsami w wyciętej tylnej półce.

Na półkę instalacji raczej nie będziesz miał, chyba że poprzedni właściciel robił. W drzwiach może być ale wcale nie musi.

be quick or be dead..

bertoner

Post autor: bertoner » wt mar 20, 2007 11:13

undertow pisze:Napisz co masz na myśli pisząc "tył"- półka?! (.. :roll:) czy tylne drzwi? ..poza tym nie rób dziewczynie na złość :bigok: szczególnie elipsami w wyciętej tylnej półce.

Na półkę instalacji raczej nie będziesz miał, chyba że poprzedni właściciel robił. W drzwiach może być ale wcale nie musi.

chcialem dodac, ze tylnych drzwi nie ma !!! - jest obojetne gdzie choc w jakies otwory fabryczne chetnie bym wlozyl. Nie chodzi o jakies tam grzmoty, ale o to, aby dzieci slyszaly swoje bajki..:)

Awatar użytkownika
bialko1991
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: bialko1991 » wt mar 20, 2007 16:14

bajki dla dzieci to z mp3 osobistej puszczaj :P nie oopłaca sie ciąc samochodu, a wprost nie wolno, pozytaj FAQ , glozniki zakladamy z przod, z tyłu skrzynie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”