Mocowanie skrzyni

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
Goofi
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Mocowanie skrzyni

Post autor: Goofi » pn mar 19, 2007 23:59

Witam,

Z golfikiem odziedziczylem subwoofer w bagazniku, jest on wolno stojacy z przykreconym na nim nieestetycznie wzmacniaczem a calosc by nie przemieszczac sie, jest spieta czarna tasma. Chcialbym wywalic ta tasme i jakos inaczej umiejscowic skrzynie. Pomyslalem o rzepie, najlepiej dwustronnym, jedna strona by sie przyczpil do obicia skrzyni, druga do wykladziny, co o tym sadzicie, da sie takie cos gdzies kupic :?: :hmm:

Awatar użytkownika
phanteon
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: phanteon » wt mar 20, 2007 00:41

Witam.Ja mam wzmaka pod tylnią kanapą. A suba taśmą z grzechotką sciśnięty. Rzep,jeśli jest coś takiego, to nie wiem jak z dźwiękiem,może sporo mu uciekać, a tak jak skrzynia mocno siedzi to całkiem inna bajka.

Awatar użytkownika
bialko1991
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: bialko1991 » wt mar 20, 2007 16:16

rzepy dobry pomysł, a dostepnosc...? moze cos w rodzju pasmanteri czy czegos takiego (sklepy z art. krawieckimi)

Awatar użytkownika
Goofi
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: Goofi » wt mar 20, 2007 16:27

bialko1991 pisze:rzepy dobry pomysł, a dostepnosc...? moze cos w rodzju pasmanteri czy czegos takiego (sklepy z art. krawieckimi)
Dwustronnego pewnie nie dostane, ale jednostronny dac podwojnie i skleic albo zszyc spinaczem.... dzis sie rozejrze i zobacze czy warto :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”