BLAUPUNKT GTA 4100 Problem z nim

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
mlody18
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

BLAUPUNKT GTA 4100 Problem z nim

Post autor: mlody18 » pn mar 19, 2007 18:11

Witam
Mam taki mały problem moze ktos sie zna i mi pomoze. Właczyłem dzis radyjko i wzmacniacz BLAUPUNKT GTA 4100, chwile pochodziło i przestalo grac. Patrze na niego a tu swieci czerwona dioda i na chwile sie przelanaczala zielona a teraz czerwona cały czas swieci. Co to moze byc ? Bardzo bym prosił o jakas pomoc. Pozdrawiam

Pozdrawiam Wszystkich Miłośników VW

Awatar użytkownika
ledman
pssst
pssst

Post autor: ledman » pn mar 19, 2007 18:41

Miałem podobny przypadek,zaświeciła mi się dioda,luknąłem do instrukcji i przeczytałem,że to jakieś zabezpieczenie ..
Wykręciłem wzmaka z auta, przyniosłem do domu. Poleżał parę godzin i działa do tej pory.Okazało się, że 'złapał' trochę wilgoci i włączyło sie zabezpieczenie ..
Może u Ciebie jest podobnie ...

Awatar użytkownika
phanteon
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: phanteon » wt mar 20, 2007 00:14

Witam.

Mam GTA4,ale podobna sytuacja była. Odpływy zamarzły w dolnej części i strasznie wilgotno sie zrobilo w aucie. Wykreciłem,osuszyłem porządnie, wywietrzyłem auto,miejscemontażu wyczyściłem i osuszyłem porządnie i gra aż miło ;)

Awatar użytkownika
mlody18
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: mlody18 » wt mar 20, 2007 12:35

aha, hmm to niech polezy chwile w domu zobaczymy. Bo jak by cos sie miało spalic to raczej bezpieczniki by spalilo. P.S ledman ty masz taki sam wzmacniacz? jak tak to powiedz mi jakie ty tam masz bezpieczniki załozone. Pozdrawiam

[ Dodano: Wto Kwi 03, 2007 07:32 ]
Witam
Jednak niestety spaliły mi sie końcówki mocy :grrr: i czekam az naprawi mi go znajomy.

Pozdrawiam Wszystkich Miłośników VW

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”