Witam i pozdrawiam wszystkich forumowczow
Tak sie wlasnie zastanwiam ktory z tych glosnikow (IT MDS 10S v Focal POLYGLASS 27 V1 ) bedzie bardziej odpowiedni do grania z JL 300/4 na mostku 150w. Slucham raczej roznej muzyki od Jazzu do House ale zalezy mi bardziej na twardym i kontrolowanym basie, skrzynka oczywiscie zamknieta.
IT MDS 10S v Focal POLYGLASS 27 V1
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
miałem IT w zamkniętej u siebie, ale brakowało takiego niskiego zejścia i kopa, owszem pojawiało sie to, ale ciągle biła taka suchość z głosnika
teraz mam w BR i jest o niebo lepiej (słucham czarnej, house i techno), nawet na starych disco kawałkach potrafi zagrać niskimi i uzupełnić dźwięk - ale to właśnie w BR (no i w moim przypadku to większość bagażnika zajmuje )
teraz mam w BR i jest o niebo lepiej (słucham czarnej, house i techno), nawet na starych disco kawałkach potrafi zagrać niskimi i uzupełnić dźwięk - ale to właśnie w BR (no i w moim przypadku to większość bagażnika zajmuje )
Zastanawiam sie wlasnie czy taki glosnik (IT)moze zagrac w malej skrzynce BR. Jezeli tak to to bylo by rozwiazanie. I jeszcze takie ptanie poniewaz widziale rozne zdiecia tego IT i zastanawiam sie czy ta jednocewkowa wersja ma taki ladny magnes w stylu Focala K2.
P.S.
Dzieki Luki za dotychczasowa pomoc
P.S.
Dzieki Luki za dotychczasowa pomoc