Czy to bedzie w miare dobry zestaw?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Czy to bedzie w miare dobry zestaw?
Mam pytanie i z góry dziekuje za wszystkie konkretne rady i udzieloną pomoc! Chcialem zamontowac do golfa 3 glosniki w tylna polke i na podszybie nie chce wygłuszać drzwi a wiem ze jak wsadze tam głosniki to bedzie to drżało(cala tapicerka) przy wiekszej głośności. Dlatego chce wsadzic w tylna polke blaupunkty gtx 173 np i np pioneery 1049 na podszybie,radyjko chce kupic pioneer 2900, nie chce wydawc sporo kasy nie jestem audiofilel nie chce do tego zadnego wzmaka,ma to poprostu w miare dobrze grac.Obecnie mam radio dalco i glosniki w polce i przednich drzwaich za 60 zl i odpowiadalo mi to w miare do pewnej glośnosci. Dzieki i pozdrawiam !
inomaciej pisze:Czy to bedzie w miare dobry zestaw?
sam sobie zaprzeczaszinomaciej pisze:Chcialem zamontowac do golfa 3 glosniki w tylna polke
Nie kupuj głosników do połki. jak nie chcesz kasy duzo wydawac to zainwestuj troszke w wygluszenie drzwi i wrzuc tam http://www.allegro.pl/item167055369_pho ... wabna.html
razem mysle wygluszenie jakies 150 + te glosniczki 120 i bedzie to juz chodzic w miare. a co do głosników w połce po poczytaj FAQ Car Audio
Pozdrawiam. ps. a reszta forumowiczów zgadza sie ze mna?:>
Był mk2 potem mk3 potem mk2 teraz mk4 :D
Tak krytykujecie ta półke a ile ludzi ma w niej glosniki ja sam nadal mam i dla mnie to gra dobrze lepiej niz z przodu na niewygluszonych drzwiach a glosniki naprawde sa kiepskie. Nie wszyscy maja czas bawic sie w wygluszanie drzwi albo kase zeby robic to w zakladach CAmisiek01 pisze:to nie bedzie dobry zestaw!!! glosniki w tylnej połce odpadaja zajmij sie wygłuszeniem drzwi
pozdro..........
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
To ja powiem tylko tyle ze skoro piszesz na forum posta to chyba po to zeby ludzie ocenili co chcesz zrobic i zeby ci pomogli w razie czego. wiesz jak chcesz wsadzic glosniki do polki to przeciez nikt ci szyby z tylu nie wybije z tego powodu ze tam a nie gdzie indziej masz glosniki.To jest twoj sprzet i jak tobie sie bedzie podobac to luz. my tylko mowimy i radzimy jak bedzie najlepiejTak krytykujecie ta półke a ile ludzi ma w niej glosniki ja sam nadal mam i dla mnie to gra dobrze lepiej niz z przodu na niewygluszonych drzwiach a glosniki naprawde sa kiepskie. Nie wszyscy maja czas bawic sie w wygluszanie drzwi albo kase zeby robic to w zakladach CA
Był mk2 potem mk3 potem mk2 teraz mk4 :D
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
A czego się spodziewałeśinomaciej pisze:Tak krytykujecie ta półke a ile ludzi ma w niej glosniki ja sam nadal mam i dla mnie to gra dobrze lepiej niz z przodu na niewygluszonych drzwiach a glosniki naprawde sa kiepskie. Nie wszyscy maja czas bawic sie w wygluszanie drzwi albo kase zeby robic to w zakladach CA
Myślałeś, że na forum CA ktoś poradzi Ci montowanie głośników w półkę
To się grubo mylisz.
Chociaż właściwie to Ty nie chcesz, żeby Ci doradzono, bo juz obrałeś konkretną opcję i szukasz tylko "błogosławieństwa" dla swojej koncepcji.
Poszukaj go w kościele, a nie na forum CA
Ty wiesz lepiej, więc po co się pytasz
Dla mnie temat do zamknięcia.