cd-rom w samochodzie
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Tak jak k3fir ci to powiedział to buforuje na na twardzielu anie w cd romieKubus20 pisze:Tutenhamon nie masz racji. Cd-Romy, szczegolnie te z duzymi predkosciami maja tzw. Bufor do odczytu i zanim zacznna odgrywac muze to sobie buforuja po kawaleczku. Uwierz mi, testowalem ten wynalazek w maluchu z kiepskim zawieszeniem i przy mojej jezdzie(ktora wcale nie byla taka spokojna jak na malucha oczywiscie) przeskokow nie bylo prawie wcale
TUTENHAMON
- VWjowiec
- ..::Golf Black Club::..
- Kontakt:
z kasety idzie kabel do dismena w gniazdo gdzie wsadza sie wtyczke od słuchawek, a zasilanie idzie od wtyczki od zasilania discmena i do gniazda zapalniczkipeterson pisze:VWjowiec, ale to jest z zasilaniem?? Jak to?? Przeciez tam jest jeden kabelek od dzwieku o ile idac na zdjeciach Zasilanie tez jest??
troche pokręciłem ale jakoś dasz rade
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Tutenhamon to ze buforuje na dysku to jest bzdura. Mialem podlaczony Cd-rom jakis no-name 50x w MALUCHU, a wiadomo jakie tam jest zawieszenie i testowalem to na dziurach i naprawde prawie nic sie nie zacinalo. Sprawdzilem w praktyce wiec nie klocic sie ze mna! Kwestia dobrania Cd-Romu. Ale i tak uwazam, ze nie ma to wiekszego sensu ze wzgledu na te szumy okropne. Ja mam juz radyjko CD wiec juz sie nie martwie. Pozdro
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
-
- Nowicjusz
szumy? a co to takiego? nie rozumiem niektórych wypowiedzi.
Ja mam taki cd-rom w samochodzie, nie ma żadnych szumów, ani przeskoków!!!
Zasilacz do niego zmontowałem sam (stabilizatory 12 i 5 V, kondensator rezystor i dioda). Śmiga niesamowicie, dźwięk podaje przez kasete adapter.
Tak samo zamontowałem koledze w BMW i jest zadowolony.
Ja mam taki cd-rom w samochodzie, nie ma żadnych szumów, ani przeskoków!!!
Zasilacz do niego zmontowałem sam (stabilizatory 12 i 5 V, kondensator rezystor i dioda). Śmiga niesamowicie, dźwięk podaje przez kasete adapter.
Tak samo zamontowałem koledze w BMW i jest zadowolony.