JENSEN Mercury 2000 co o nim sądzicie
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
JENSEN Mercury 2000 co o nim sądzicie
Witam kupiłem ten ze wzmacniacz http://www.allegro.pl/show_item.php?item=165140494 chce pod niego podpiąć glosnik sony xplode XS-L1235 co sądzicie o takiej konfiguracji sprzet dopiero bede podłączał na wiosne bowiem jestem w trakcie zabudowy bagaznika a chciał bym byscie wyrazili opinie o owym wzmacniaczu z góry dzieki obok zdjecie głosnika który ma na nim pracowac
Dzieki za odpowiedź głośnik kupiłem taki bowiem kiedys mialem podobnego xploda i byłem z niego zadowolony tyle ze pracował na alpinie 1x100w z tego tez wzgledu kupiłem owego jensena o podobnej mocy tyle ze wiadomo nie mam co go równac do alpinki dlatego chce sie cos wiecej o nim dowiedziec , przyznam sie tez ze miałem pioneera podłączonego ze wzmachem właśnie jensena ale wyzszy model i tez dawało rady ten który kupiłem mysle ze w przyzwoitej cenie jest najsłabszy niestety nie moge znaleść o nim za duzo w necie i stąd ten temat
- messeru
- Ma gadane
- Kontakt:
ja mam dwa Jenseny Mercury 4000 , 4 kanalowe, i co jak co ale jestem zadowolony...kupilem je okazyjnie, i porownujac z cenami innych wzmacniaczy to Jensen daje rade i w przeciwienstwie do innych badziew nie pali sie przy duzych obciazeniach, wiadomo ze sa lepsze ale....nie kazdy ma na nie kase (no i przypominam ze Jensen to firma Magnat tylko ze wypuszczona na rynek USA) pzdr
a tak wygladaja:
a tak wygladaja:
Miałem Jensena Merkury4000 i powiem,że grał lepiej od GTA470 tzn. chodzi mi o barwę dźwięku (dość ciepłe brzmienie).Moc 4x50w RMS(mostek 150w rms) uważam za całkiem sporą jak na 70zł ale ten Xplod wywal tzn.fajnie opisz go i poszukaj łosia na allegro.Kup potem coś do 200wrms i gotowe ,a może IT08,JL 10w0 ?