Akumulator
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Szwagierro
- Mały gagatek
- Kontakt:
Akumulator
Tak jak w opisie jaki polecicie mi akumulator do golfa III ktory bedzie musial zasilic elektryke w aucie i bedzie dobry pod car audio kondensator i magma 15 z wzmacniaczem . Zeby nie siadl po paru godzinach grania tylko zeby dawal sobie rade
Ostatnio zmieniony czw lut 08, 2007 12:03 przez Szwagierro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szwagierro
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Szwagierro
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Szwagierro
- Mały gagatek
- Kontakt:
jozekrjrj, w pełni się z Tobą kolego zgadzam .... nie pomyślałem, że Szwagierro, będzie potrzebował "specjalnego" aku ...
Ostatnio zmieniony czw lut 08, 2007 12:04 przez Waluch, łącznie zmieniany 2 razy.
- Szwagierro
- Mały gagatek
- Kontakt:
sprzet dopiero sie sklada ale akumulator bedzie nawet na wskros potrzebny bo ten co mam to pogram radiem moze z 20 min na pionku 6500 dvd i jakach 340 wat a dodam ze dzien wczesniej ladowalem go przez 12 godzin i nic to nie dalo nawet odpalic nie chcial a sprzet moj to bedzie prawdopodomnie pionek 6500 dvd radio / earthquake magma 15 / kondensator jakis / wzmacniacz jbl 1201 chyba taki no jak jeszcze dodam ze caly przot wymienie z orginalnego oglosnikowania to napewno bede musial miec pozadny akumulator zgadza sie ?????// Sorki sprzet sie sklada ale tylko juz potrzebuje okablowanie wzmacniacz i kondensator
szczerze, do tego sprzetu jaki opisujesz nie bedziesz potrzebowal zadnej zelowki, wiadomo ze dobry aku rozladujesz, ale na godzine grania Ci wystaczy, mowimy tu o graniu a nie lupaniu, bo przy tym to i u mnie po 10 min nie odpale auta
ja bym szukal u Ciebie przyczyny w alternatorze skoro nie mozesz odpalic pozniej auta
moim zdaniem z tym sprzetem nie ma sensu pchac sie w zelowke
ja mam bannera czy jakos tak i sobie chwale
ja bym szukal u Ciebie przyczyny w alternatorze skoro nie mozesz odpalic pozniej auta
moim zdaniem z tym sprzetem nie ma sensu pchac sie w zelowke
ja mam bannera czy jakos tak i sobie chwale
dobra rada Ucho
nie potrzeba Ci niewiadomo jakiego aku, Twój pewnie już kończy żywot (może oberwana cela, albo inne uszkodzenie), ale ładowanie sie w żel przy takim sprzęcie to nieporozumienie jak będziesz kupował to kup zalecany do Twojego auta jakiejś markowej firmy i już. Nie kupuj za dużego, bo go później nie doładujesz i będziesz miał problem, a to, że na postoju prędzej czy później Ci sie rozładuje aku to norma. Mi na manii'06 też rozładowali aku bo mnie nie było przy acuie, a wzmacniacz i sub nie mam chyba najgorzy... No ale decyzja jest Twoja, jak już chcesz dobry aku i niechcesz żeby sie szybko rozładował to tylko żel, ale w tym wypadku to wyrzucenie pieniędzy.
PozdrO
nie potrzeba Ci niewiadomo jakiego aku, Twój pewnie już kończy żywot (może oberwana cela, albo inne uszkodzenie), ale ładowanie sie w żel przy takim sprzęcie to nieporozumienie jak będziesz kupował to kup zalecany do Twojego auta jakiejś markowej firmy i już. Nie kupuj za dużego, bo go później nie doładujesz i będziesz miał problem, a to, że na postoju prędzej czy później Ci sie rozładuje aku to norma. Mi na manii'06 też rozładowali aku bo mnie nie było przy acuie, a wzmacniacz i sub nie mam chyba najgorzy... No ale decyzja jest Twoja, jak już chcesz dobry aku i niechcesz żeby sie szybko rozładował to tylko żel, ale w tym wypadku to wyrzucenie pieniędzy.
PozdrO
Szwagierro, dokladnie jak koledzy pisza,ja mam najzwyklejszy 60ah firmy krzak ale jest dobry i nie laduje aku co chwile,nawet teraz jak jest jazda na swiatlach caly czas mi muza leci i auto odpala.a na postoju kazdy rozladujesz.aby auto niezapalilo wystarczy ze aku rozladujesz w ok trzydziestu procentach.