Lepsze nowe radio czy lepiej starsze??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Lepsze nowe radio czy lepiej starsze??
Witam,
Jestem przed zakupem radia na które chce wydać około 200zł (na wiecej mozliwosci finansowe nie pozwalaja) I moje pytanie brzmic zy lepiej kupic tanie markowe nowe radio, czy lepiej kupic z przed 3,4 lat ale z troche wyzszej półki co kosztowały kolo 800zł wtedy??
Jestem przed zakupem radia na które chce wydać około 200zł (na wiecej mozliwosci finansowe nie pozwalaja) I moje pytanie brzmic zy lepiej kupic tanie markowe nowe radio, czy lepiej kupic z przed 3,4 lat ale z troche wyzszej półki co kosztowały kolo 800zł wtedy??
- sworcjusz_kg
- "Rabbit is in my mind"
- Kontakt:
to zalezy na czym ci zalezy
mozesz sobie kupis nawet mp3 nowe z allegro do 200pln - nie polecam
jesli zalezy ci na jakosci to polecam starsze modele alpina na cd - moze cos fajnego utrafisz do 200 a na pewno bedziesz zadowolony!!! Pozdrawiam
mozesz sobie kupis nawet mp3 nowe z allegro do 200pln - nie polecam
jesli zalezy ci na jakosci to polecam starsze modele alpina na cd - moze cos fajnego utrafisz do 200 a na pewno bedziesz zadowolony!!! Pozdrawiam
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt :D:D:D
Tylko z używką radia to jak loteria .O ile we wzmacniaczu nie ma części ruchomych(pokrętła się nie liczą) ,to w radiu jest kupę takich ruchomych pierdułek ,których awaria praktycznie skazuje takie radio na śmietnik ,bo naprawa kosztuje kupę kasy. Druga sprawą jest laser ,jeśli siądzie ,a ma prawo w 5 letnim radiu (w nowych Blaupunktach siada podobno w kilka dni po gwarancji -opinia serwisanta ) to wymiana kosztuje ok 300zł . Więc albo nówka (z gwarancją PL) ,albo poszukać wśród znajomych .
[ Dodano: Czw Sty 25, 2007 18:21 ]
Oczywiscie kup coś "firmowego" ,a nie medion,Tewion itp
[ Dodano: Czw Sty 25, 2007 18:21 ]
Oczywiscie kup coś "firmowego" ,a nie medion,Tewion itp
- sworcjusz_kg
- "Rabbit is in my mind"
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- sworcjusz_kg
- "Rabbit is in my mind"