Co sądzicie o takim zestawie??

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
Pawlos
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Co sądzicie o takim zestawie??

Post autor: Pawlos » pt gru 22, 2006 00:09

Planowane wydatki okolo 1000zl. Zestawik ma przyjamnie grac i nie rzucac sie w oczy, przy okazji zajmowac malo miejsca. Slucham glownie HH wiec skrzynia bedzie z bass reflexem, musze policzyc dokladnie ale chyba wdudowane w miejsce za lampami z tylu. Bass niema byc megastyczny tylko w miare czysty i nie natarczywy.

Problem mam ze wzmacniaczem, dla oszczedzenia kosztow i ulatwienia montarzu chcialbym zeby calosc napedzal 1 wzmaczniacz. Czy ten Cp 604 mozna podlaczyc żeby przod napedzal przednie glosniki, a tyl byl zmostkowany i napedzal suba?? Zagra to w miare przyjemnie??

Car power 604

Hertz ES200

Hertz ESK 165

Czas na jakiś zabytek :>

Awatar użytkownika
rerekumkum
Ma gadane
Ma gadane

Re: Co sądzicie o takim zestawie??

Post autor: rerekumkum » pt gru 22, 2006 00:15

Pawlos pisze:Planowane wydatki okolo 1000zl.

Czy ten Cp 604 mozna podlaczyc żeby przod napedzal przednie glosniki, a tyl byl zmostkowany i napedzal suba??
jo, czemu nie...

nie wiem czy dobrze zrozumialem.... masz 1000zl i to co wypisales ??? czy chcesz dopiero to kupic za 1000zl :>

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=112108&postdays=0&postorder=asc&start=105

Awatar użytkownika
Pawlos
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: Pawlos » pt gru 22, 2006 00:18

Niom kupic :) A na koniec jakies radyjko, bo teraz mam jakiegos Panasonica z mp3 przez ktorego szalu dostaje...

Czas na jakiś zabytek :>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”