do Golfa III
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
do Golfa III
Byłem dziś w Media i wstępnie wybrałem sobie głośniki z gwizdkami i zwrotnicą JBL GT06507C (cena 450 zł) - pytanie warto do GOLFA III a może coś innego radzicie - Pilna sprawa dla mnie... Jak średnica ma być tych głośników - czy będa pasować JBL
Pod samo radio ,czy też masz wzmacniacz?Jeśli pod radio to kup Helixa blue 62(nie "mk2 " bo to starszy model,będą też mieć w MM).Za resztę ,bo głosniki 290zł( w MM) kup dystanse (powe.pl 38zł) i taśmę dekarską (2 rolki 10mx10cm ok 100zł kpl.) i zrób wygłuszenie drzwi(FAQ).Te JBL odpuść,bo nie dość ,że przepłacasz " tylko za znaczek" ,to jeszcze grają drętwo(od modeli GTI JBL zaczyna dopiero GRAĆ).Jeśli masz wzmacniacz to polecam produkty PB (s6c,l6c itd),co nie znaczy ,że ten Helix nie nadaje się pod wzmacniacz.
PS: nie znam nikogo ,kto narzekałby na Helixa
Ostatnio zmieniony wt gru 19, 2006 15:09 przez powalla, łącznie zmieniany 1 raz.
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Myslałem że, się na tym troszkę znam no ale widać że, jest inaczej.., wzmachola nie mam - jest Pionner 2000. (starszy już ale działa pieknie mam go od nowosci).powalla pisze:Pod samo radio ,czy też masz wzmacniacz?Jeśli pod radio to kup Helixa blue 62(nie "mk2 " bo to starszy model,będą też mieć w MM).Za resztę ,bo głosniki 290zł( w MM) kup dystanse (powe.pl 38zł) i taśmę dekarską (2 rolki 10mx10cm ok 100zł kpl.) i zrób wygłuszenie drzwi(FAQ).Te JBL odpuść,bo nie dość ,że przepłacasz " tylko za znaczek" ,to jeszcze grają drętwo(od modeli GTI JBL zaczyna dopiero GRAĆ).Jeśli masz wzmacniacz to polecam produkty PB (s6c,l6c itd),co nie znaczy ,że ten Helix nie nadaje się pod wzmacniacz.
Pytanko co to jest ta taśma - też w MM
Może uda mi się dziś sprawdzić w MM w Rybniku. Mój problem to położyła mnie choroba - głośniki powinny być już w aucie a są w sklepie.gruchol pisze:Ja kupuje te helixy bo same dobre opinie o nich słysze a posłuchąć nie ma gdzie więc zaufałem WAM U na w MM w Bielsku sa za 299zł może ktoś wie gdzie można taniej kupić ??
[ Dodano: 21 Gru 2006 12:15 ]
ma ktoś jakiś link z fotkami jak ktoś robił to wygłuszenie
- rerekumkum
- Ma gadane
...ClicK...Seba51a pisze: ma ktoś jakiś link z fotkami jak ktoś robił to wygłuszenie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=112108&postdays=0&postorder=asc&start=105
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
to chyba jeszcze dziś tam nawet wpadne, Ci w MM są nie normlani sami klientów odganiają. No ale w koncu nie dla idiotów U nas w Bielsku to im sie nie chciało zmienic etykiety z opisem co jest do głośników. Niby MKII a tak naprawde same helix blue 62, trzeba patrzec na pudelko a nie to co oni tam pisza.
100% syntetyczny olej Royal Purple [url]http://royalparts.pl/5w40/24-royal-purple-5w40-synerlec.html[/url]
Jak co to w BB będę jutro lub w piątek - sprawdzę dziś jakie to głośniki (czy MKII lub te nowe). Ale na forum będę dopiero jutrogruchol pisze:to chyba jeszcze dziś tam nawet wpadne, Ci w MM są nie normlani sami klientów odganiają. No ale w koncu nie dla idiotów U nas w Bielsku to im sie nie chciało zmienic etykiety z opisem co jest do głośników. Niby MKII a tak naprawde same helix blue 62, trzeba patrzec na pudelko a nie to co oni tam pisza.
[ Dodano: 28 Gru 2006 10:12 ]
k.....wa zabrakło dla mnie głośników MM Rybnik.
nie ma - k....a i BB też już nie ma - trzeba czekać na nie po nowym roku.
Zastanawiam sie jeszcze nad PawerBASS (głośno o nich też było) tylko nie wiem czy pisza o modelu S-6C , mam radioodtwarzacz CD Pioneer DEH-2000R. Radio , 4 x 45W MOSFET, z wyjsciem RCA chinche-pod subwofeer lub wzmaczniacz,wyjściem na zmieniarkę .... - ktoś możę doradzić
Zastanawiam sie jeszcze nad PawerBASS (głośno o nich też było) tylko nie wiem czy pisza o modelu S-6C , mam radioodtwarzacz CD Pioneer DEH-2000R. Radio , 4 x 45W MOSFET, z wyjsciem RCA chinche-pod subwofeer lub wzmaczniacz,wyjściem na zmieniarkę .... - ktoś możę doradzić
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
No tak zbliza się konec roku i robi się inwentaryzację, a przeciez nikt nie chce placic podatku to robia zwroty i wezma sobie po nowym roku to samo na nowo.... Ja tam czekam na Helixy, bez wzmacniacza nic lepiej nie zagra Prawie bedzie czas zeby kupic dystanse i wygłuszyc drzwi bo bez tego to podobno i tak lipa