Które radio lepiej??

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

gruchol
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Które radio lepiej??

Post autor: gruchol » pn gru 18, 2006 11:49

Witam,
Jestem tu nowy gdyż nie dawno zakupiłem swój pierwszy samochód MK3 :D
I trzeba pomyśleć nad jakimś radyjkiem i głosnikami, bo taka cisza mnie przeraża przy dłuższej jaździe...
Kasy za wiele nie mam, jak to każdy praktycznie student wydatków dużo a kasy mało:(
Potrzebuje jakieś radio do 200zł max bo więcej nie wyciągne. Myślałem o używkach bo można kupić taniej lepsze radio.
I się zastanawiam między JVC kd-s9r a kd-s821R. Cena praktycznia ta sama a nie wiem które radyjko lepiej. Ktoś ma może doświadczenie i może mi powiedzieć które lepiej??

A jeśli chodzi o głośniki to po przeczytaniu tu waszych wszystkich wypowiedzi zdecydowałem sie na Helixy blue 62 bo zanim jakiegos wzmaka sie dorobie to jeszcze troche potrwa. W MM sa po 299zł może ktoś wie gdzie można kupić taniej i chce mi pomóć.
I jeszcze jedno czym najlepiej wygłuszyć drzwi, a żeby nie wydać majątku.

Dzięki już teraz za wszystkie wasze odpowiedzi ;)

Awatar użytkownika
Łuki
Forum Master
Forum Master

Post autor: Łuki » pn gru 18, 2006 15:03

radia zagrają tak samo, mają podobne cechy i chyba tylko wyglądem sie różnią - więc kieruj sie raczem wyglądem (jak wytarte klawisze, jakie ryski itd). Głośniki niezłe wybrałeś, więc wygłusz samodzielnie np. APP i ciesz sie dźwiękiem

gruchol
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: gruchol » wt gru 19, 2006 17:46

I kupiłem kd-s821r ćut bardziej mi się podaobał a dodatkowo ma orginalne pudełko i instrukcje. Dzieki za odpowiedz. Po świetach kupuje głośniki i APP. mam nadzieje ze mi to wszystko sobie ładnie zagra :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”