[radio] Delta 6
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[radio] Delta 6
witam
chce wlozyc delte 6 do golfa, ktory nigdy nie mial fabrycznego radia. cale zycie jezdzil z blaupunktem.
mam wszystkie przejsciowki.
czy dam sobie z tym sam rade, czy lepiej podjechac do kogos kto sie zna?
chce wlozyc delte 6 do golfa, ktory nigdy nie mial fabrycznego radia. cale zycie jezdzil z blaupunktem.
mam wszystkie przejsciowki.
czy dam sobie z tym sam rade, czy lepiej podjechac do kogos kto sie zna?
W elektronice nic Ci nie pomiesza. Możesz być spokojny.
Denerwujące jednak może się okazać np. to że radio będzie się niestety co godzinę wyłączać. Nie działać będzie też GALA i nie wiem jak jest w DELTA6, ale może się okazać że nie będzie podświetlania choć w moim RCD200 jest.
To wszystko to są skutki braku szyny CAN.
Denerwujące jednak może się okazać np. to że radio będzie się niestety co godzinę wyłączać. Nie działać będzie też GALA i nie wiem jak jest w DELTA6, ale może się okazać że nie będzie podświetlania choć w moim RCD200 jest.
To wszystko to są skutki braku szyny CAN.
Słyszałem że tak, ale podobno można to jakoś obejść, lecz tutaj Ci nic nie pomogę.unchain pisze:troche gorzej z tym podswietleniem. moze go w ogole nie byc?
Może się okazać że tak jak u mnie będzie świeciło.
Prawidłowo to jeszcze podświetlanie powinno zadziałać dopiero w momencie zapalenia świateł i mieć możliwość regulacji natężenia tak jak całej deski. Bez CAN można w tym radiu o tym zapomnieć.
a czy ten adapter cos tu pomoze?
jest prawie 2 razy tanszy od innych na allegro...
dziwi mnie troche, ze jest uniwersalny. pozostale ktore ogladalem byly do okreslonej marki aut.
jest prawie 2 razy tanszy od innych na allegro...
dziwi mnie troche, ze jest uniwersalny. pozostale ktore ogladalem byly do okreslonej marki aut.
Na razie nie mam zdania o tych adapterach, lecz jeśli jesteś zainteresowany tym tematem to możesz spróbować wyprowadzić CAN.
Rozmawiałem z elektrykiem z ASO i twierdzi że od roku ’98 wszystkie mk4 mają CAN.
Trzeba się tylko wpiąć. Mam instrukcję jak to należy zrobić, ale po niemiecku. Jeśli poradzisz sobie z tłumaczeniem to Ci mogę dać na maila.
Rozmawiałem z elektrykiem z ASO i twierdzi że od roku ’98 wszystkie mk4 mają CAN.
Trzeba się tylko wpiąć. Mam instrukcję jak to należy zrobić, ale po niemiecku. Jeśli poradzisz sobie z tłumaczeniem to Ci mogę dać na maila.