Bardzo proszę o opinie użytkowników BLAUPUNKTA GTA 4 na temat tego wzmacniacza. Przymierzam sie do zakupu wzmaka i finanse pozwalaja mi na zakup albo 2 kanałowego CARPOWERA, albo na w/w BLAUPUNKTA z rezerwą 2 kanałów jakby mi sie bardzo skrzyneczki zachciało. Proszę o szczere opinie rzeczywistych użytkowników, a nie teoretyków którzy gdzieś czytali opinie
Dziekuję i pozdrawiam
[WZMACNIACZ] BLAUPUNKT GTA 4 SPECIAL
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Zastanawiam się nad Monacorem, ale przy tej cenie mógłbym sobie pozwolić tylko na 2 kanałowego. Na razie może wystarczy, ale nie wiadomo co mi za jakiś czas odbije, a ten BLAUPUNKT jest niewiele (akceptowalnie) droższy i ma 4 kanały. Poczekam jeszcze na kilka opinii i pomyślę
Pozdrawiam
[ Dodano: 01 Gru 2006 15:40 ]
Ok to może inaczej. Nie bardzo chcę kupować używkę. Mam niewiele kasy. Poradźcie co lepiej - kupić teraz 2 kanałowego carpowera, a za jakiś czas ewentualnie dokupić drugi, czy pokusić się o BLAUPUNKTA? Czy ten BLAU jest naprawdę taki beznadziejny?
Pozdrawiam
[ Dodano: 01 Gru 2006 15:40 ]
Ok to może inaczej. Nie bardzo chcę kupować używkę. Mam niewiele kasy. Poradźcie co lepiej - kupić teraz 2 kanałowego carpowera, a za jakiś czas ewentualnie dokupić drugi, czy pokusić się o BLAUPUNKTA? Czy ten BLAU jest naprawdę taki beznadziejny?