duzo w tym prawdy dlatego musi miec mocny wzmacniacz inaczej auto rozniesie na kawalki a jakosci malo.schodzi baaardzo nisko ale brakuje mu takiego wigoru sprytu,jest poprostu bardzo mocny ale i ocierzaly.mam tsw121spl.Sławekvwgolf pisze:O pionku słyszałem że się kompletnie gubi przy techniawie nadaje się tylko do wlniejszych kawałków więc raczej odpada
[głośnik] zmiana głośnika w subie
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Ok więc jeśli chcesz szybkiego suba to proponuje Ci Intertechnika MDS 10. Jest szybki, a jeśli trzeba to ładnie kopnie. Ale do poważnego masażu się nie nadaje...Sławekvwgolf pisze:O pionku słyszałem że się kompletnie gubi przy techniawie nadaje się tylko do wlniejszych kawałków więc raczej odpada.
No i do tego głośnika wypadałoby mieć lepszy jakościowo wzmacniacz od Carpowera.
- Sławekvwgolf
- Mały gagatek
- Kontakt:
no właśnie nie chodzi tu o wysoką jakość bo to nie idzie w parze z niską cena powiem tylko że chce żeby miał dobre kopnięcie, nawet bardziej chodzi mi właśnie o wolniejszą muze ale jak wiadomo techniawe tez się nieraz zapoda wię wydaje mi się że najlepszym rozwiązaniem dla mnie będzie ten rockford.Kubus20 pisze:wypadałoby mieć lepszy jakościowo wzmacniacz od Carpowera.
Wie może ktoś czy ten ROCKFORD FOSGATE PUNCH HE 10 to 30cm nigdzie tego nie potrafie znaleźć i powiedzcie mi co oznacza dual voice coil-czy to są dwie cewki??????
[ Dodano: 22 Lis 2006 23:32 ]
juz znalazłem na elektrodzie co to jest.Sławekvwgolf pisze:dual voice coil-czy to są dwie cewki?????
Czy ktoś wie czy Carpower HPB1502 jest stabilny przy 2 omach i czy da się do niego podłączyć taki głośnik z dwoma cewkami??