radyjko samo sie podgłasza i wycisza. pokretlo normalnie pracuje ale nie reaguje. oddałem do service ale po dwoch dniach jest to samo a oni nie potrafią mi pomoc (kase oddali).
moze ktoś z was sie spotkal juz z takim problemem?
z gory za pomoc
OSTRZEŻENIE !!!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=62376
pisząc na tym forum, akceptujesz jego regulamin!!! więc go przestrzegaj !!!
[radio] uszkodzona regulacja glosnosci
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[radio] uszkodzona regulacja glosnosci
Ostatnio zmieniony sob lis 11, 2006 23:34 przez fila31, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie koniecznie jest to awaria.
Beta V i Gamma V ma takie coś że reaguje na obroty silnika. Jak przyśpieszasz to się podgłasza a jak jedziesz na małych obrotach to się przycisza. Czytałem o tym na forum passata w instrukcji do Beta V. Niestety nie pamiętak który przycisk za to odpowiada. Zerknij do nich i poszukaj sobie i obym miał rację )
Beta V i Gamma V ma takie coś że reaguje na obroty silnika. Jak przyśpieszasz to się podgłasza a jak jedziesz na małych obrotach to się przycisza. Czytałem o tym na forum passata w instrukcji do Beta V. Niestety nie pamiętak który przycisk za to odpowiada. Zerknij do nich i poszukaj sobie i obym miał rację )
gamma V
jak przyspieszam to się nic nie dzieje jak zamkne lewe drzwi to lewa strona gra głosniej itd...Seru79 pisze:Nie koniecznie jest to awaria.
przeszukam forum passata
dzięki za info
pozdrawiam
fila31
no to mnie pocieszyłesveto217 pisze:mam to samo to jest wada wejdz w menu i powylaczaj wszystkie opcje typu auto sciszanie gdy dzwoni tel ,gala off powinno pomoc jak nie to masz dokladnie to samo co ja jakis czujnik ale w moim przypadku to taniej wyjdzie kupic nowe chyba ze ktos bedzie wiedzial dokladnie co to jest
gdzieś wyczytałem że plyta głowna do wymiany? ... sprobuje jeszcze poprez service VW zobacze co oni powiedzą i za ile .........
serwis vw za 1h 180zł takze daruje sobie sprawdzenie ...