[głośnik] gdzie dostać zawieszenie górne do JL Audio 12W4-4?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- kolanek
- Ma gadane
- Kontakt:
[głośnik] gdzie dostać zawieszenie górne do JL Audio 12W4-4?
kupilem po okazyjnej cenie JL Audio 12W4-4 i zastanawiam sie gdzie dostane górne zawieszenie do tego glosnika. Bo w jednym miejscu jest troche wgniecione i chyba najlepiej byloby je wymienic. A i tak czeka mnie podklejanie zawieszenia bo widze ze zaczyna odłazić. Wiec chce to zrobic raz a porządnie.
nie wiem czy znajdziesz gdzieś to w sklepie, a zakłady CA raczej nie chcą sprzedawać takich rzeczy, bo wolą to samemu naprawić. A tak z ciekawości sam to chcesz wymieniać i masz odpowiednie kleje do tego ?
popytaj na 4um tuning.pl gościa o nicku Passat_EQ
człowiek naprawia i tuninguje głośniki, więc powinien coś pomóc
popytaj na 4um tuning.pl gościa o nicku Passat_EQ
człowiek naprawia i tuninguje głośniki, więc powinien coś pomóc
- kolanek
- Ma gadane
- Kontakt:
tak, sam chce to sprobowac zrobic. na ebay.com maja takie gadżety do jl audio. a klej do górnego zawieszenia to czytalem ze nawet butapren wystarczy zastanawiam sie czy nie podkleic tylko tego zawieszenia co mam bo kazde inne ktore kupie bedzie pewnie odbiegac parametrami od fabrycznego.
a jak juz nie bedzie rady to oddam go do regeneracji
a jak juz nie bedzie rady to oddam go do regeneracji
u mnie w 3mieście za naprawe górnego i dolnego zawieszenia chcą około 100PLNów (zależnie od uszkodzenia i roboty - info na szybko )
ale polecam pogadać z tym gościem w poście powyżej - możesz jeszcze pogadać z nim o jakim "tune up" jeśli kupiłeś okazyjnie głośnik i możesz w niego zainwestować. Gość zrobił potwora z IT ---> można czytać TAM o jego osiągnięciach
ale polecam pogadać z tym gościem w poście powyżej - możesz jeszcze pogadać z nim o jakim "tune up" jeśli kupiłeś okazyjnie głośnik i możesz w niego zainwestować. Gość zrobił potwora z IT ---> można czytać TAM o jego osiągnięciach