[radio] BLAUPUNKT HAMBURG CD70
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[radio] BLAUPUNKT HAMBURG CD70
Witam wszystkich forumowiczów, mam pytanie czy ktoś użytkuje radioodtwarzacz m-ki
BLAUPUNKT HAMBURG CD70? Chciałem się dowiedzieć w jakich latach było one
produkowane? I ogólnie czy warto je kupić? (używane oczywiście)
BLAUPUNKT HAMBURG CD70? Chciałem się dowiedzieć w jakich latach było one
produkowane? I ogólnie czy warto je kupić? (używane oczywiście)
Ostatnio zmieniony sob wrz 30, 2006 19:25 przez Bronski, łącznie zmieniany 1 raz.
Miał moze ktoś styczność z ta seria skayline ....... CD70?
Jak w temacie odnośnie hamburg cd70.
Intereuje mnie brzmienie, czy to wogóle gra?
http://fe0wap79.bosch.de/intershoproot/ ... _BA_PL.pdf
I czy warto za małe pieniądze (130-150)? Ma grać na bez wzmaka na serii lub na helixach pod malym wzmakiem.
Jak w temacie odnośnie hamburg cd70.
Intereuje mnie brzmienie, czy to wogóle gra?
http://fe0wap79.bosch.de/intershoproot/ ... _BA_PL.pdf
I czy warto za małe pieniądze (130-150)? Ma grać na bez wzmaka na serii lub na helixach pod malym wzmakiem.
-
- Gadatliwa bestia
Miałem navi Blau DXr70 w takiej obudowie i ... grać nie grał , często płyty wypuszczał "do połowy", nie było problemu z czytaniem wypalonych , pokrętło działało poprawnie , przyciski trzeba było dość mocno obsługiwać (na chama ) szczególnie te przy wyświetlaczu , wyświetlacz oświetlał całe wnętrze (jasność jest regulowana) i jest czytelny , końcówki mocy są dość "mocne",CD nigdy nie przeskakiwał ! no i radio posiada wentylatorek.
Ostatnio zmieniony pt lut 29, 2008 09:43 przez Cookiemonster, łącznie zmieniany 1 raz.
Kłamca z dwumetrowymnosem !
Szkoda.Cookiemonster pisze:i ... grać nie grał
Dzięki za info Jeżeli ktoś ma jakieś informacje to proszę.
Hymm ma sporo wad to radyjko i jeszcze ten panel i karta (choć docelowo będzie zabudowane radyjko) ale najgorszą ze nie gra. Ma też zalety jak prosta ergonomia, 2xrca, aux i podswietlanie idealnie komponujące się w mk4.
Może jednak spróbować i nowy niewymagający właściciel będzie zadowolony.
Ostatnio zmieniony pt lut 29, 2008 09:58 przez arti.sa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
Pewnie że trza spróbować .. mój był Navi w identyko obudowie a to jest radio , więc może coś w nim gra. Mechanicznie muszą być lustrzane
Raczej ma więcej zalet , moja ALPINE CDA9812 jakością wykonania jest za tym Blau.. jak to mówią ... oddalone o "LATA ŚWIETLNE"
Raczej ma więcej zalet , moja ALPINE CDA9812 jakością wykonania jest za tym Blau.. jak to mówią ... oddalone o "LATA ŚWIETLNE"
Ostatnio zmieniony pt lut 29, 2008 19:54 przez Cookiemonster, łącznie zmieniany 1 raz.
Kłamca z dwumetrowymnosem !