Panowie skad wziac zasilanie do tego wlasnie radia? po tym jak mi ukradli moje poprzednie postanowailem czyms zapchac dziure i zeby cos brzeczalo, kostki mi złodzieje zostawili zazrowno od głosnikow jak i zasilania, chodzi o to ze nawet jak wylacze radio to podswietlenie guzkow nadal sie swieci, no przeciez mi aku siadzie, chcialbym zeby bylo tak ze jak radio wlacze to sie zapalaja guziczki, jak to zrobic? W poprzednim radiu byla taka opcja ze dalo sie wylaczyc podsiwtlenie i nie bylo problemu, dzieki za pomoc . Na pewno sie odwdziecze
Pozdrawiam.
[radio] zasialnie do VW Beta ,mk2.
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
[radio] zasialnie do VW Beta ,mk2.
Ostatnio zmieniony pn wrz 25, 2006 22:47 przez guti, łącznie zmieniany 1 raz.
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
i co ja mam zrobic? zeby nic nie spalic:)
[ Dodano: Wto Wrz 26, 2006 6:03 pm ]
dobra dzieki za zainteresowanie , pomaranczowy kabelek z napisem ilumination odlaczylem od calej wiazki laczacej sie z kostka, i podpialem do przełacznika szyb el, tak ze teraz jak przekrecam kluczyk to razem z przełacznikami zapalaja sie guziczki w radio,Jak na razie slucham tylko radia bo nie zachowaly sie zadne kasety a na adapter kaseta-jack musze jeszcze troszke poczekac no nic wazne ze nie ma dziury razacej i cos sobie cyka
[ Dodano: Wto Wrz 26, 2006 6:03 pm ]
dobra dzieki za zainteresowanie , pomaranczowy kabelek z napisem ilumination odlaczylem od calej wiazki laczacej sie z kostka, i podpialem do przełacznika szyb el, tak ze teraz jak przekrecam kluczyk to razem z przełacznikami zapalaja sie guziczki w radio,Jak na razie slucham tylko radia bo nie zachowaly sie zadne kasety a na adapter kaseta-jack musze jeszcze troszke poczekac no nic wazne ze nie ma dziury razacej i cos sobie cyka
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!