Witam
Podobne tematy były juz omawiane ale zawsze każda osoba ma inne wymagania co do radia.
Do niedawna miałem radio RedStar"jednorazówka" z mp3 grało to przeciętnie , zepsuło się i jest już nie do naprawy (padł procesor). Więc chcę kupić nowe na pewno jakieś firmowe i z mp3. Nie zależy mi na rozbudowie radia w np. subwofer czy zmieniarkę itp. Chce kupić niedrogie radio z którym nie będzie problemu . Wiem że nie polecacie Sony , Panasoniców itp. myślałem o Pionku ale za pionka trzeba dać min 350zł tańsze są z JVC ale warte są uwagi czy ewentualnie coś innego polecicie? W aucie mam 6 głośników i wskazane jest radyjko które poda troszeczkę basu.
Pozdrawiam
[radio] MK3-jakie radio z mp3?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[radio] MK3-jakie radio z mp3?
Ostatnio zmieniony pt wrz 22, 2006 23:58 przez mmksk, łącznie zmieniany 1 raz.
- rerekumkum
- Ma gadane
i tu Cie zaskocze.... od dzisiaj (22) w MM jest pionek w promocji za rowne 300 zl... markowe, niedrogie, z gwarancja... czyli to co chciales oczywiscie z mp3mmksk pisze:myślałem o Pionku ale za pionka trzeba dać min 350zł
tutaj link zebys oblookał
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=112108&postdays=0&postorder=asc&start=105