Witam
Na poczatku pytanko: Zna ktos z Was, szanownych forumowiczów, firmę ELECTRONIC system z Kartuz?Jeśli firmy nie znasz przejdź do dalszej części tematu . Tam chciałbym przeprowadzić całą operacje montażu, więc dobrze byłoby wiedzieć co i jak. Sama obsługa jest miła i nie męczy mnie szczegółami technicznimi, którymi i tak nie zrozumiałbym. Kumam co to jest efektywność, pasmo itp, ale co mi da z czego jest kopułka czy coś tam jeszcze?? czekam na opinie.
"TU ZACZYNA SIĘ 'DALSZA CZĘŚĆ TEMATU"
Mac Audio MP4000 Czy to jest jakiś śmieć na którym jest tylko dumnie napisane 1000waciszów, czy rzeczywiście coś zagra??Nie interesuje mnie jakaś totalna xxx (wyrażaj się bo temat poleci do kosza!)...tylko taki rozsądny kompromis pomiędzy...no żeby fajnie grało
http://www.allegro.pl/item124985599_mac ... d_ss_.html
Chciałbym, żeby napędzał HERTZ EV165 - ktoś miał z tym doczynienia??
Czy dobrze zauważyłem, że im wyższa(w kollejności alfabetycznej) literka przy modelu tym wyższy model??Np.;ev, hv itp..ceny rożne, dane techniczne też się rożnie przedstawiają, więc?? Osadzę je na dystansach. W przyszłości wygłusze drzwi. W firmie proponują mi 50 pln-ów za drzwi-maty + robocizna. Nienajgorsza cena, prawda??
Do tego jakieś gwizdki, też niech już będą hertza. Może coś polecacie??
Oczywiście porządne kable.
tak mi się przypomniało-ważne jest czego słucham-otóż tu jest problem-bo potrafie słuchac totalnego techno(wybaczcie wielbiciele techno-ale nie rozróżniam rodzajów-poprostu dobrze przy tym się szybko jeździ), oraż rock-przede wszystkim taką muże. Mocna stopa ostre brzmionka gitar-oto co tygrysek lubi najbardziej
POZDRO I CZEKAM NIECIERPLIWIE NA WSZELKIE INFO. OCZYWIŚCIE PLUS
pozdraVWiam
[zestaw] Kolejna koncepcja-zerknijcie Goni mnie czas!!!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[zestaw] Kolejna koncepcja-zerknijcie Goni mnie czas!!!
Ostatnio zmieniony pt wrz 15, 2006 10:57 przez phanteon, łącznie zmieniany 2 razy.
Wczesniej pisales o glosnika powazyej 400zł. Jezeli zalezy Ci na jakoci dzwieku popatrz na zestawy DLS, IT.
Co do wzmacniaczy : warto zainteresowac sie Blaupunktami.
Nie polecam "gwizdków" (tweeterow) Hertza.
Pozatym co ze zwrotnica? nie jest sprawa prasta dobrac zwrotnice, masz duze ryzyko utraty tonów srednich - czego czesto brakuje w aucie - w czestotliwosci podzilu trzeba zgrac fazowo glosniki.
Co do firmy - to co masz im zaplacic dołóż na porzadne przody. Instalacja jest bardzo prosta. Potrzwebne beda pierscienie MDF, wierarka, blachowkrety, opaski na przewody i moze jakies wygluszenie boczków.
Co do wzmacniaczy : warto zainteresowac sie Blaupunktami.
Nie polecam "gwizdków" (tweeterow) Hertza.
Pozatym co ze zwrotnica? nie jest sprawa prasta dobrac zwrotnice, masz duze ryzyko utraty tonów srednich - czego czesto brakuje w aucie - w czestotliwosci podzilu trzeba zgrac fazowo glosniki.
Co do firmy - to co masz im zaplacic dołóż na porzadne przody. Instalacja jest bardzo prosta. Potrzwebne beda pierscienie MDF, wierarka, blachowkrety, opaski na przewody i moze jakies wygluszenie boczków.
Był MK4 jest AMG C30
[url=http://www.bearteam.pl][size=167][color=red]Bearteam.pl = >[/size][/color][/url][size=150][color=blue]Zapraszam na moja stronę![/color][/size]
[url=http://www.bearteam.pl][size=167][color=red]Bearteam.pl = >[/size][/color][/url][size=150][color=blue]Zapraszam na moja stronę![/color][/size]