Radio 2din android z chin
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Radio 2din android z chin
Witam wszystkich na forum jestem tutaj nowy ale mam nadzieję że jakoś pomożecie. Kupiłem radio 2din android do golfa 5 kombi. Posiada on dwie anteny jedna to jest płetwa druga w szybie, do radia dochodzą dwie wtyczki antenowe jedna do fm druga GPS. Nawigacja działa normalnie ale tuner FM bardzo słabo. Kupiłem separator antenowy ale nic nie pomógł, jak podłącze do radia antenę wewnętrzna to łapie stację ale też nie ma rewelacji,dodam że na oryginalnym radiu grało bardzo dobrze. Po zamontowaniu radia z chin stacji prawie wcale nie łapie. Czy da się coś tym zrobić żeby brało jakoś, żeby łapało trochę lepiej stację, proszę o pomoc
-
- Mały gagatek
- Auto: MK4-V50-KIA-VITO-BMW
- Silnik: BFQ
Re: Radio 2din android z chin
Tak kup nową antenę , najlepiej bat , miałem ten sam problem , wydawało mi się że antena jest dobra bo zwykłe radio grało a 2 din nie , kupiłem zwykłą antenę od paska podłączyłem i gitara
Antena nie jest przypadkiem w szybie, czy płetwa to jest antena FM i jaką zamontować antenę
Siema. Ma ktoś na pokladzie androida ?
Podajcie jakies parametry sprzetu.
Podajcie jakies parametry sprzetu.