[instalacja] kostka ISO
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Nie najlepiej zrobiłeś, ale tragedii nie mamar_mic pisze:Ale za pozno poniewaz mam juz kupione radio sony xploda i wlasnie sie zastanawiam czy dobrze zrobilem
Nie kupuj tylko na dokładkę tych głośników Sony jeszcze
Jak w przyszłości zakupisz jakiś wzmacniacz, to zagra przyzwoicie
Wygłusz sobie tylko drzwi według porady i nie będzie źle
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Chodzi dokładnie o to samoa jeszcze jedno pytanie?? czym sie róznią pierścienie MDF od dystansów MDF??? czy trzeba kupic obie te rzeczy czy wystarczy tylko jedna?? pozdrawaim
Różne nazwy tego samego ustrojstwa
Fachowo to są właśnie dystanse, ja się niewłaściwie wyraziłem
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
tzn jeszcze zasilających nie wymienilem ale napewno to zrobie a jakiej grubosci dac te zasilające?? Czy mogą byc takie same jak te glosnikowe?? bo zostalo mi tego kabla glosnikowego to moze bym go wykożystal do zasilania:) czekam na odpowiedz:)
[ Dodano: 06 Wrz 2006 16:53 ]
a jeszcze jedno czy w zasilających to wymienic tylko te dwa kable w kostce?? tzn ten czerwony 12V i czarny mase?? I jaki bezpiecznik dac na kablu plusowym ??
[ Dodano: 06 Wrz 2006 16:53 ]
a jeszcze jedno czy w zasilających to wymienic tylko te dwa kable w kostce?? tzn ten czerwony 12V i czarny mase?? I jaki bezpiecznik dac na kablu plusowym ??
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
a czy wymieniec tylko te dwa od zasilania czy trzeba tez ten od pamieci dawac wiekszy kabel?? Czy wogule mozna darowac sobie pozostale kable ??
[ Dodano: 07 Wrz 2006 09:51 ]
a ile tak mniej wiecej potrzeba kabla zasilajacego?? I czy moze to byc ten kabel glosnikowy??
[ Dodano: 08 Wrz 2006 09:38 ]
widze ze sie nie doczekam na odpowiedz :/
[ Dodano: 07 Wrz 2006 09:51 ]
a ile tak mniej wiecej potrzeba kabla zasilajacego?? I czy moze to byc ten kabel glosnikowy??
[ Dodano: 08 Wrz 2006 09:38 ]
widze ze sie nie doczekam na odpowiedz :/