Pioneer MVH-180 UB
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Pioneer MVH-180 UB
Witam, po podłączeniu radia do kości i przekręceniu stacyjki radio nie reaguje. Próbowałem podmienić kabel czerwony z żółtym tak jak jest to opisane w instrukcji, lecz nic to nie dało i nie mam pojęcia o co może chodzić. Co mogę zrobić aby to radyjko zaczęło działać jak należy? Za wszelką pomoc z góry dziękuję!
-
- VWGolf.pl Killer
Pioneer MVH-180 UB
najpierw sprawdź czy jest napięcie na jednym z przewodów wychodzących z auta,na jednym musi być zasilanie cały czas i jest on połączony z żółtym od radia na drugim przewodzie napięcie ma się pojawić po stacyjke idzie on do czerwonego od radia kostki iso,dodatkowo sprawdź bezpiecznik 42/25A...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Pioneer MVH-180 UB
Bezpieczniki są w porządku, oryginalne radio działa jak trzeba, napięcie sprawdzałem i jest tak że na 2 przewodach mam stałe napięcie (oba czerwono białe) i po przekręceniu stacyjki kolejne 2 przewody dają napięcie (szaro biały oraz biało niebieski)