Dowiedziałem sie z pewnego źródła że bywa iż w sklepie są sprzedawane urządzenia typu radio,wzmak itp już lekko uszkodzone albo zbyt długo nie pochodzą. Chodzi także o sprzedaz na allegro, że jest to sprzęt gorszej jakości, czy to prawda? w takim razie gdzie kupować w jakim sklepie, coś polecacie? i tu nie pomaga gwarancja bo gdy przy całym zestawie jedna rzecz pali drugą typu wzmak-głośnik to wina leży po stronie użytkownika.
Chce tu nawiązać także pytanie co do wzmaków Monacor,czy są awrayjne czy nie? Jedni chwalą drudzy odradzają.
Nie chce tu wywołać nie potrzebnej ostrej dyskusji z sprzedawcami, bo to nie o to chodzi, chce sie poprostu czego dowiedzieć, i zapewne nie tylko ja. Pozdrawiam
Jaka prawda o wadliwych sprzętach audio?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Zawsze jedni będą chwalić, a inni odradzać, tak już jest, i tego nie zmienisz.janek822 pisze:Chce tu nawiązać także pytanie co do wzmaków Monacor,czy są awrayjne czy nie? Jedni chwalą drudzy odradzają.
Według opini welu ludzi, którzy mają Monacor, są to bezawaryjne wzmaki. Na forum znalazła sie jedna osoba, która twierdziła, że miala takie trzy i wszystkie paliły głosniki.
Ja osobiście w to nie wierzę, bo sam mam już Monacora jakiś czas, przechodził różne ostre testy i jakoś nie spaliłem ani głosników przednich, ani suba.
Tyle, że mój wmak pochodzi z firmy CA.
Wielu innym osobom, służy dzielnie ten wzmak.