Witam niestety ostatnio miała miejsce przykra sprawa, w golfiku skradziono radio. Zostało ucięte z kostkami razem, także zostały tylko kabelki. Ojciec już załatwił nowe kostki i radio też nowe, także zostało tylko podłączyć, jednak problem w tym że chyba w każdym roczniku golfa są inne kable, znalazłem temat na forum, chyba nawet tutaj u was, ale właśnie nie wszystkie kable się zgadzały. W instrukcji od radia i na samym radiu jest schemat który kabel od radia jest od czego w razie co, także o radiu wszystko wiadomo. Dacie radę mi powiedzieć, który kabel od czego jest? Szukałem na studio24 i jakichś tam lublinach, ale tam niestety nic nie ma co by mnie interesowało. A oto zdjęcie i kable:
-gruby brązowy
-niebiesko biały
-szaro niebieski
-brązowo czerwony
-gruby czerwono biały
Kable od głośników (owinięte jakimś bandażem jakby)
-czerwono biały
-brązowo niebieski,
-brązowo biały,
-czarny
Niektóre kable oprawione na końcach żeby zlutować z nowymi kostkami
Golf to 1.4 60km, 95 rok, wersja CL, wyposażenie to podgrzewana tylna szyba i szyber elektryczny.
Tylko nie proście mnie żebym przedstawił golfa, troche wstyd go pokazywać w stanie w którym jest ;]
Jakie kable od czego do radia
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
brązowo-czerwnoy to plus po kluczyku, brązowy to masa, ten czerwono-biały to pewnie stałe +12V, i zasilające są na 99% owinięte tą parcianą izolacją, a głośnikowe, to już miernikiem trzeba sprawdzić, ale zamin radio podłączysz to się upewnij miernikiem czy jest tak jak mówię bo jak źle podepniesz to dym pójdzie
Latos99, przenoszę do odpowiedniego działu .... ps .... używamy szukajki next time
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON