Witam. Szukam sensownego zestawu w przednie drzwi do 400 zł max pod wzmacniacz 4x50w rms czyli mostek 100 w rms na kanał.
Chce się pozbyć suba z bagażnika i zamontować coś co zagra trochę basem. Oczywiście wchodzą w grę zestawy używane. Proszę o propozycje ponieważ jest tego tyle że naprawdę nie wiem co wybrać i co zagra fajnie pod wzmacniaczem. Jestem zmuszony coś kupić, przednie fabryczne wyzionęły ducha. Raz gra, raz charczy. Kable dobre prąd też. Radio Pionier 4000UB Wzmacniacz do wyboru: RTO 600 Triton lub Blaupunkt BQX 320 Wiem że oba nie są rewelacją, jednak lepsze jak samo radio.
Zestaw do 400 zł pod wzmacniacz
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Zestaw do 400 zł pod wzmacniacz
Niestety nikt nie mógł mi pomóc Koledzy, jednak podjąłem sam decyzje trochę ryzykowną i kupiłem GMS 1968 Podobno jest to odpowiednik Morel Tempo 6 Są w promocji za 300 zł z wysyłką w pewnym sklepie internetowym. Dobry wybór? Słyszał ktoś te głosniki?
Re: Zestaw do 400 zł pod wzmacniacz
Witam, szukając informacji na temat tych głośników natrafiłem na ten wątek. Jak widać nikt nie odpowiedział na pytania zadane przez autora. W związku z tym, iż wybór padł na GMS 1968 mam pytanie do Ciebie "Dzieewulski" jak te głośniki się sprawują? Zastanawiam się czy je kupić czy jednak coś bardziej polecanego np. uDimension El Comp 6. Gdybyś tu jeszcze zaglądał to napisz jakie masz wrażenia po zakupie i montażu GMSów. Opinie innych użytkowników również mile widziane