Jak sądzicie czy warto kupic???
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
Jak sądzicie czy warto kupic???
Jak sądzicie czy warto kupic radio PIONEER DEH- P5800 MP. Czy za cene od 800 do 999zł jest cos lepszego???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
qidzialem juz podobny tematna forum jest na samej gorze ale wracajac do tematu napisze to samo co tam 2 dni temu kupilrm na allegro 5800 w cenei 777zl + przesylka 30zl wszystko orginalnie zapakowane z gwarancja, mialem juz 3 pioneery ale ten jest rewelacyjny !!! nie zastanawiaj sie jesli tylko masz kase bierz naprawde warto nie bedziesz zawiedziony, jedyne co mam teraz slabego w moim audio w mk3 to seryjne przednie glosniki / ale to sie raczej niedlugo zmieni, polecam polecam polecam
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Już mam tego pionierka i jestem z niego bardzo zadowolony. Dzięki za pomoc!!!!!!!czarny22 pisze:jak juz bedziesz mial 5800 daj znac jak wrazenia ja mam swojego 2-3 dni i juz wiem o nim wszystko ale jak sie mialo juz 3 pioneery to cos tam sie juz wie pozdrawiam
Ps. dostałeś pokrowiec do panelu bo Ja nie??????????
etuji na panel musi byc !! wolaj od spredawcy to jest komplet tak samo pilot instrukcje warancja przewody srobki (cala pasa srubek ) nie wiempo co i klucze do wyjmowania radjaDaniel0002 pisze:Już mam tego pionierka i jestem z niego bardzo zadowolony. Dzięki za pomoc!!!!!!!czarny22 pisze:jak juz bedziesz mial 5800 daj znac jak wrazenia ja mam swojego 2-3 dni i juz wiem o nim wszystko ale jak sie mialo juz 3 pioneery to cos tam sie juz wie pozdrawiam
Ps. dostałeś pokrowiec do panelu bo Ja nie??????????
ps. a jakie masz glosniczki ?? ja narazie orginalne vw z przodu i to jest straszne ten dzwiek normalnie mnie powala , jak tylko podglosze na 20 i dam troche basu to juz tragednia mysle o magnatach na przod tak do 180 zl bo nie chce wydawac wiecej niz 200zl nie jestem jakims tam audiofilem
-
- Nowicjusz
Jak chcesz tanio głośniki kupić to weź te helixyczarny22 pisze:mysle o magnatach na przod tak do 180 zl bo nie chce wydawac wiecej niz 200zl nie jestem jakims tam audiofilem
http://www.allegro.pl/item118282596_hel ... klep_.html
Kosztują więcej niż 200 zł ale uwierz mi na słowo że za niewiele więcej jakoś będzie dużo lepsza od tych magnatów.
"Nie kłuć się z głupkiem bo ludzie mogą pomylić kto jest kto"