Siema
Ostatnio coraz częściej radyjko Gamma 4 (zmieniarka w bagażniku) w moim passacie B4 odmawia współpracy
podczas normalnego słuchania FM nagle znikają wszystkie napisy z wyświetlacza (podświetlenie zostaje) i radio przestawia sie na inne fale
Podczas odtwarzania płyt CD radio przestawia się na inne (nie zakodowane) fale FM i nie ma możliwości powrotu do odtwarzania płyt, zmieniarka nie reaguje, na wyświetlaczu nic się nie wyświetla.
Do pewnego czasu wyłączenie i włącznie radia pomagało, lecz obecnie nic nie skutkuje. Kiedyś działo się to sporadycznie, ostatnimi czasy coraz częściej a teraz w zasadzie cały czas.
Gamma 4 żyje swoim życiem
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
kabelki i wtyczki sprawdzone, radio było w naprawie i chłop przelutował najbardziej wrażliwe luty lecz nic to nie dało
mam dwa filmiki
" onclick="window.open(this.href);return false;
zauważyłem że przy prawidłowym uruchamianiu się radia działa chwilowo silniczek od kasety, jeśli radio włącza się bez wyświetlacza to nic tam się nie dzieje
o co chodzi? Umarło to już całkiem?
mam dwa filmiki
zauważyłem że przy prawidłowym uruchamianiu się radia działa chwilowo silniczek od kasety, jeśli radio włącza się bez wyświetlacza to nic tam się nie dzieje
o co chodzi? Umarło to już całkiem?
B5 3B 1.9TDI 115KM + chip & B4 2.8 VR6 174KM - oba na wypasie ;)
nabyłem nowe radio i jest ok
B5 3B 1.9TDI 115KM + chip & B4 2.8 VR6 174KM - oba na wypasie ;)