Witam
Myślę nad zmianą mojego oryginalnego radia, jakim jest Gamma na coś innego. Priorytetem jest dla mnie przede wszystkim to, żeby radio miało wyjście, dzięki któremu informacje z RDS będą wyświetlana na full fis. Oczywiście jak już zmieniam radio to fajnie by było jakby grało lepiej niż te oryginalne.
Budżet to powiedzmy 500 złotych.
MK4 Radio zamiast ori Gamma, które współdziała z full fis
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Już były takie tematy ... BA - nawet ja takowy zakładałem ...
Z pełnym FIS działają :
BETA
GAMMA
RCD200 z emu can jak nie masz pełnego u siebie
MCD
MFD - to ostatnie + Ori wzmacniacz z systemem DSP - ładnie gra w aucie ...
Mam ten sam problem co Ty ... posiadam RMT100 - i nie ma to współpracy z kierą i pełnym fis ....
Z ORI radii - są jeszcze takowe ale w Brasil i Argentynie
Patrz http://vehiculos.mercadolibre.com.ar/au ... nales/vw#D" onclick="window.open(this.href);return false;[A:vw,C:MLA18212]
Z pełnym FIS działają :
BETA
GAMMA
RCD200 z emu can jak nie masz pełnego u siebie
MCD
MFD - to ostatnie + Ori wzmacniacz z systemem DSP - ładnie gra w aucie ...
Mam ten sam problem co Ty ... posiadam RMT100 - i nie ma to współpracy z kierą i pełnym fis ....
Z ORI radii - są jeszcze takowe ale w Brasil i Argentynie
Patrz http://vehiculos.mercadolibre.com.ar/au ... nales/vw#D" onclick="window.open(this.href);return false;[A:vw,C:MLA18212]
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Czyli już wiesz gdzie na wakacje pojechaćHaki pisze:Z ORI radii - są jeszcze takowe ale w Brasil i Argentynie
Dzięki wielkie. Czyli muszę zostać przy ori moim radiu. Z tego względu, że wiedziałem, że ten 2 din obsługują fis, ale ja nie mogę sobie na radio 2 DIN pozwolić bo w drugiej kieszeni spoczywa Uniden...