sub nokia z mk3 do mk2
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
sub nokia z mk3 do mk2
Kupiłem nie dawno drugie mk2 jako dupowóz, auto ma głośniki nokia w desce, drzwiach i tylnych parapetach podpięte pod radio 4x55w całości fajnie się słucha, przydało by sie choć troche basu, nie chce żadnych skrzynek co zawalają bagażnik chciałbym wsadzić suba z mk3 nokii, czy podejdzie on w boczek bagażnika mk2? czy da się go podłączyć bezpośrednio pod głośnik? podkreślam nie chce żadnych innych skrzynek, to ma tam sobie delikatnie grać w bagażniku
sub nokia z mk3 do mk2
to jak to podłaczyc pod zwykłe radio? trzeba kupić całość z wiazka i wzmakiem?
sub nokia z mk3 do mk2
Tylko po co? To plastikowe dziadostwo które tylko z nazwy jest subwooferem Dobrze zrobione drzwi + dobry zestaw przedni zasilony wzmacniaczem zrobi dużo większe "zamieszanie" niż to plastikowe cudo .
sub nokia z mk3 do mk2
powalla, tak rozumiem Cię wiem jak zrobić dobry zestaw żeby grał, w podpisie jest link do tematu z moim golfem auto na weekendy teraz sezon zimowy stoi w garażu tam mam zrobione audio, w drugim golfie na co dzień chce tanim kosztem coś wrzucić do bagażnika żeby coś tam grało nie musi masować pleców to tylko dupowoz